Schimbări majore până pe 31 ianuarie pentru zodiile de apă și impactul lor

6399
4.08
SHARE
Horoscop. Zodii AUTOR: ASTROLOG

Avansări, noroc la bani sau ghinion și probleme afective? Zodiile de apă au parte de surprize până pe 31 ianuarie

Se prevăd schimbări majore pentru zodiile de apă, repercusiuni ale Eclipsei de pe 21 august 2017.

DE INTERES: Horoscop 2018 cu previziuni lunare

Zodiile de apă vor avea parte până pe 31 ianuarie de surprize pe toate planurile, atât pozitive cât și negative.

PEȘTI

Până pe 31 Ianurie pot apărea pentru nativii Pești multe oportunități de dezvoltare. Propulsare pe înalte culmi ale succesului dacă s-a muncit susținut la proiectele pe care inițiate în ultimii 2 ani de zile, propuneri de a lucra în străinătate. Avansări în funcții înalte de stat, în special pe baza experienței, idei ingenioase pentru a face rost de bani. Nativii Pești vor funcționa cu motorul turat la maximum și vor avea parte de reușite din toate punctele de vedere: avansări, loc de muncă nou, oportunități, oferte, reputație, sănătate mai bună.

SCORPION

În această perioadă nativii Scorpion trebuie să fie mai sinceri cu propria persoană, să ofere mai multă atenție gândurilor pe care Universul le pune la dispoziție, să se apropie mai mult de divinitate. Partea profesională va fi cea care le va ocupa tot timpul liber, în defavoarea familiei. Nativii Scorpion care sunt la început de drum în viață au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche. Șanse de a achiziționa un imobil, un bun, un automobil, un teren până pe 31 ianuarie. Universul le va oferi multe, însă va fi necesar să ofere mai departe și semenilor. Este esențial ca nativii Scorpion să accepte provocarea: să reușească să ofere la rândul lor, așa cum știu să primească.

RAC

Până pe 31 ianuarie, nativii Rac vor câștiga sume substanțiale de bani obținuți din muncă proprie, aducând numai rezultate pozitive pe planul financiar. Apar șanse mărite de a primi oferte de colaborare de la concurență, asocieri cu rude îndepărtate. Mulți nativi Rac își vor dori să înceapă o activitate pe cont propriu. Familia va avea un rol important, datorită susținerii oferite aceștia se vor propulsa spre succes. Apar șanse de a face investiții în străinătate. Tot ce înseamnă investiție în bunuri imobiliare este bine aspectat. Pot ieși la iveală anumite probleme de sănătate, se recomandă consumul de alimente sănătoase. O relație fericită cu părinții va avea efecte benefice pe plan fizic.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul

4,08  12
VOTURI

Pe același subiect

HOROSCOP AZI 21 februarie 2018
De interes

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Citește articole din categoria

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.