Horoscop CHINEZESC IANUARIE 2018 pentru Iepure, Șarpe, Cal, Maimuță

7998
4.00
SHARE
Horoscop. Zodii AUTOR: ASTROLOG

Bune dar nu prea! Previziunile astrologice pentru luna Ianuarie pe dragoste, bani și sănătate

Până pe 5 Ianuarie 2018 suntem influențați de zodia Șobolan, iar până la sfârșitul lunii de zodia Bivol

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Pentru Iepure, Șarpe, Cal, Maimuță, energiile lunii după 5 Ianuarie 2018 sunt:

IEPURE
Aveți de partea voastră energia vindecătoare a dragostei, adusă de steaua 4, sunt șanse să restabiliți echilibrul și armonia în cuplu, totul este să nu dați curs geloziei, furiei spre care sunteți împinși de cei invidioși din anturaj, căutați probe înainte de a lua decizia să vă separați de partener. În afaceri sunt șanse mari de dezvoltare a unor proiecte mai vechi. Sănătatea membrelor poate fi în pericol, luxații, contuzii din pricina neatenției.
Zile nefavorabile: 2, 8, 11, 17, 20, 26, 29 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Iepure

ȘARPE
Deși faceți aspect favorabil cu Bivolul, zodia lunii, s-ar putea ca unele mici ghinioane să nu vă dea pace. Pe plan sentimental sunt posibile probleme din cauza infidelității, posesivității. În afaceri ați putea face mici investiții, dar nu vă puneți toate economiile în același loc, păstrați o parte din bani pentru perioade cu energie mai bună, care vor veni în curând în anul 2018. Sunt posibile probleme oculare, gastrite.
Zile nefavorabile: 1, 7, 10, 16, 19, 25, 28 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Șarpe

CAL
Energia benefică adusă de steaua 1 după 5 Ianuarie nu va reuși să dizolve aspectul de Rănire dintre Cal și Bivol – zodia lunii. Pe plan relațional sunt posibile suferințe emoționale apăsătoare. În afaceri lucrurile decurg anevoios din pricina unor obstacole, ceea ce va conduce la pierderi de oportunități și bani. Apare o predispoziție la intoxicații alimentare, fiți precauți. Nu este exclus să descoperiți că suferiți de boli în zona bazinului, rinichilor. Se recomandă o vizită la medic.
Zile nefavorabile: 2, 5, 11, 14, 20, 23, 29 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Cal

MAIMUȚĂ
Energia certurilor, adusă de steaua 3, vine cu instabilitate pe plan afectiv. Posibile trădări în dragoste, atenție la comunicare, discursul agresiv s-ar putea să scape de sub control. În afaceri și carieră fiți precauți, nu luați decizii majore, contractele pot avea capcane ascunse. Nu se recomandă deplasările în străinătate, posibile probleme la vamă, pierderi de bani și documente. Protejați-vă ideile noi de afaceri, nu le divulgați celor din anturaj, s-ar putea să vi le fure.
Zile nefavorabile: 3, 9, 12, 18, 21, 27, 30 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Maimuță

Sursa foto: cosmopolitan.com

Pe același subiect

DE INTERES
CE E NOU

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.