HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Cocoș

HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Cocoș
Posibile probleme în relații, dar reușite pe plan profesional, financiar, nativii Cocoși primesc ajutor din anturaj. Horoscop chinezesc lunar și previziuni

astrologice pentru nativii din zodia Cocoș. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Cocoș: 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

Cocoșul nu este pe cont propriu în această lună, beneficiază de prietenia secretă cu Dragonul, zodia lunii. Chiar dacă în casa zodiei sale, în Vest, se acumulează energia dezastrelor, adusă de steaua 5 galben, până la finele lunii Cocoșii vor reuși să depășească unele obstacole pe plan profesional, financiar.

Posibil ca la muncă, dacă își vor dovedi loialitatea și își vor îndeplini sarcinile, să fie remarcați de șefi și propuși pentru promovare. Ar fi bine ca în echipă să se bazeze pe ajutorul colegilor, să nu se încăpățâneze să facă totul de unii singuri, astfel vor reuși să-și lase timp și pentru odihnă.

Afacerile Cocoșilor trebuie analizate cu atenție, s-ar putea strecura erori de calcul, care să le dea peste cap planurile viitoare. Nu ar trebui să se grăbească să cumpere o mașină nouă, aceasta este o cheltuială costisitoare pentru moment, iar noile invesții ar trebui să vizeze tranzacțiile financiare. Prietenia secretă cu Dragonul le aduce Cocoșilor un plus de element metal, care în anul 2018 reprezintă norocul de bani, prin urmare, în ciuda tuturor impedimentelor, la începutul lunii Mai hărnicia se va vedea în portofel.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

În dragoste, Cocoșul trebuie să fie mai rezervat, nu are destulă energie pentru a ține piept provocărilor partenerului de viață. În cazul izbucnirii unui dialog în contradictoriu, s-ar putea să iasă șifonați dacă nu cedează, însă această situație de compromis este doar ceva trecător, în luna Mai vor fi într-o dispoziție romantică și se vor putea bucura de deliciile vieții de cuplu.

Fiica mică a familiilor, ultima fată născută, este posibil să se confrunte cu dificultăți de concentrare la școală. Dacă este posibil, ar fi bine să-și dedice timpul conectării cu natura, pentru a-și reîncărca bateriile cu energie vitală. Astfel, în luna Mai va fi pregătită să obțină succesul pe care și l-a propus pe plan academic.

Cei singuri ar trebui să nu se aventureze într-o relație nouă, șansele de a fi părăsiți în scurt timp sau de a fi acceptați doar pentru că oferă anumite avantaje sunt maxime.

Pe plan fizic, psihic Cocoșul se va simți obosit, sunt posibile probleme digestive, declanșarea unei alergii pe fond de stres.

Zile nefavorabile: 4, 7, 13,16, 22, 25 Aprilie

Pentru a evita dezastrele, folosiți remedii feng shui în sectorul de Vest de acasă, de la birou: Pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, Calul vântului Lung Ta, Câini Fu, Copăcel cu aventurin, Elefant auriu, Buddha vesel, Clopoței cu mâna Fatimei, Calul victoriei.
Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești, în Horoscop Lunar Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.