HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Cal

28.MARTIE.2018
HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Cal

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:favim.com

Posibilele probleme pe plan financiar nu îi vor împidica pe nativii din Cal să aibă o viață amoroasă tumultoasă. Horoscop chinezesc lunar și previziuni

astrologice pentru nativii din zodia Cal. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Cal: 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

Nativii Cal vor avea o lună cu posibile probleme pe plan financiar, vor simți pe pielea lor energia pierderilor pe care o aduce Steaua Roșie 7 în casa zodiei, în sectorul de Sud, însă nu trebuie să se alarmeze, situațiile vor putea fi ținute sub control dacă vor fi mai atenți cu banii, termenii din contracte și nu se vor lăsa păcăliți.

Loading...

Noul val de energie îi va predispune pe Cai la visare, posibil să nu fie atât de interesați de carieră, să piardă timpul pe la muncă, încercând să-și rezolve treburile cu ajutorul colegilor sau să mușamalizeze anumite neconcordanțe față de planul stabilit.
Nu este exclus ca aceștia să se lase influențați de partenerul de viață în deciziile pe care le vor lua pe plan profesional, să țină cont mai mult de sentimente decât de intuiție și estimările specialiștilor.
În afaceri, le vor atrage atenția doar chilipirurile sau speculațiile care promit câștiguri peste noapte. Posibil să fie tentați să facă ilegalități pentru a scăpa de unele taxe, însă recomandăm să nu dea curs acestei fraude, există riscul ca pentru o slăbiciune de moment să plătească cu vârf și îndesat în lunile următoare.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Pe plan amoros, Caii vor avea o viață amoroasă tumultoasă, tentațiile vor fi la tot pasul, însă dacă nu se vor potoli, riscă să-și piardă relația de dragul unei aventuri.

Fiica mijlocie a familiilor, a doua fată născută, dacă este la vârsta primei iubiri, s-ar putea să piardă timpul cu un băiat care nu merită atenția sa. Pe plan educațional, fiicele mijlocii vor fi distrase de la studii de evenimente mondene, cinema, ceea ce le poate scădea reușita pe plan școlar. Își vor reveni din această stare de agitație și vor renunța la atitudinea rebelă odată cu 5-6 mai 2018.

În dormitorul Cailor situațiile vor fi tensionate, aceștia ori vor cere prea mult de la parteneră pe plan afectiv, ori vor căuta consolare în brațele unor femei de vârstă mijlocie, pentru a-și demonstra că pot. Iepurele, animalul lor de dragoste, îi predispune la acest lucru. Recomandăm Cailor să-și amplifice puterea de iubire, să-și facă un bilanț al relației actuale, fără a-și face partenera să sufere din dragoste.

Cei singuri vor avea multe oportunități de aventuri de o lună, dar puține șanse de relații de lungă durată.

Lipsa de fidelitate și epuizarea își vor spune cuvântul, posibil să descopere unele probleme de sănătate în zona părților intime, infecții, candidoze.

Zile nefavorabile: 2, 5, 11, 14, 20, 23, 29 Aprilie

Pentru a evita pierderile financiare și problemele în dragoste, folosiți în sectorul de Sud de acasă, de la birou: Picătura cu dragon, Picătura de apă, Perechea de rațe mandarin, Dubla fericire, Copăcel cu ochiul lui Horus.
Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: anul 2020,
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul
Steaua 7 aduce o energie negativă, care predispune la necazuri. În anul 2020, steaua 7 se se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.