Zodii chinezești care au succesul asigurat în IULIE 2018

05.IULIE.2018
Zodii chinezești care au succesul asigurat în IULIE 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:thecordovatimes.com

Stelele zburătoare aduc energie pozitivă, ce predispune la noroc în dragoste și bani în IULIE 2018. Fiecare zodie chinezească are o casă pe cercul zodiacal,

care este tranzitată lunar fie de energii pozitive, fie de energii nefavorabile nativului. Începând cu 7 iulie 2018, există 5 energii potențiale care pot aduce succes unor zodii chinezești, însă acestea trebuie activate cu ajutorul remediilor feng shui, pentru ca beneficiile să fie reale.

Partea financiară va cunoaște o îmbunătățire clară, vor apărea noi oportunități de afirmare pe plan profesional și vor fi încurajate investițiile noi în cazul nativilor din Mistreț. Pentru cei care doresc să-și maximizeze succesul, recomandăm remedii feng shui eficiente, pentru a multiplica energia pozitivă a victoriilor, pe care să le pună în colțul de Nord-Vest al livingului: Copăcel din aventurin, Calul victoriei

Loading...

Bat clopote de nuntă, dragostea plutește în aer pentru nativii din zodia Cal, care nu vor avea probleme în dragoste. Poate că unii vor fi tentați să flirteze mai mult decât de obicei, însă nu vor depăși limita admisă. Pe de altă parte, pentru cei singuri, care sunt de ceva vreme în căutarea iubirii, puteți amplifica energia dragostei (steaua 4) cu ajutorul remediilor feng shui, așezate în colțul de Sud, cum ar fi Perechea de rațe mandarin

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Calitățile nativilor din zodia Maimuță vor ieși la iveală mai mult decât de obicei, oriunde veți apărea veți atrage toate privirile și vă veți face remarcați datorită șarmului personal. Oamenii din jur vă vor căuta și pentru a le găsi soluții optime la problemele lor. În mod miraculos, în această perioadă vă veți face timp pentru cei dragi, prieteni, care vă vor susține cu resurse pentru ca obiectivele voastre să se îndeplinească. Totul va fi mult mai ușor de realizat dacă veți așeza în sectorul de Sud-Vest al livinguului o reprezentare cu Buddha vesel auriu

Zile bune luna are pentru nativii din Șarpe. Se pare că acum eforturile depuse de voi în ultima vreme vor da roade, sunt șanse maxime de promovare în carieră, succes în afaceri. Deciziile pe care le veți lua în această perioadă vor avea consecinte pe termen lung, așa că ar fi bine să gândiți totul cu multă atenție. În acest sens v-ar fi de folos remediile feng shui așezate în sectorul de Sud-Est al casei, cum ar fi Broasca banilor, Set cu mandarină și pară

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În feng shui există direcții favorabile cu flux de energie pozitivă care influențează
Horoscop Leu 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Leu în 2020!
Horoscop carieră FECIOARĂ 2019: 2019 nu pune accentul pe schimbări majore la nivelul acestui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.