REMEDII Feng Shui Ianuarie 2018 pentru protecție, pentru beneficii

23.DECEMBRIE.2017
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: livemaster.com
Începând cu 6 ianuarie 2018 se văd efectele negative sau pozitive ale energiilor asupra zodiilor chinezești. Stelele Zburătoare sunt cifre de la 1 la 9 care

influențează energia spațiilor, a caselor zodiacale. În funcție de poziția lunară, se generează harta stelelor zburătoare, pe baza căreia se fac previziuni. Armonia din casă și norocul financiar sunt influențate de energia pozitivă sau negativă ale stelelor zburătoare. Începând cu 5 ianuarie, pentru energia care guvernează semnul zodiacal, colțurile camerei, ale casei, se recomandă remedii eficiente.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt? Calcul rapid în funcție de data nașterii

Steaua 6 a norocului divin va trece în mijlocul pătratului Lo Shu și va aduce energie pozitivă pentru toate zodiile, însă șansele de reușită vor fi mai mici sau mai mari, în funcție de energia prezentă în fiecare casă zodiacală. Ajutorul neașteptat, norocul de călătorii adus de energia stelei 6 se va activa cu Ru Yi sau dragoni aurii, așezați în centrul caselor sau pe o măsuță, în centrul livingului.

Loading...

ȘOBOLAN
Energia stelei 2 aduce boală, regres pe plan profesional din pricina lipsei de vitalitate și va fi combătută cu accesorii: bijuterii din aur, argint purtate pe piele, un Wu Lou auriu în colțul de Nord.

BIVOL și TIGRU
Predispoziția spre gelozie, infidelitate, multiplicate de energia 9, vor aduce posibile rupturi de relații. Pentru a nu da curs scandalurilor se va folosi în colțul de Nord-Est un copăcel cu cristale din cuarț roz, o pereche de rațe mandarine.

IEPURE
Beneficiază de dragoste, romantism, aduse de steaua 4. Se vor pune în colțul de Est amuleta cu dublă fericire, pentru amplificarea afectivității și o geodă din ametist, pentru a scăpa de posesivitate.

DRAGON și ȘARPE
Energia distrugătoare a stelei 5 aduce ghinioane în dragoste, pierderi de tot felul. La Sud-Est se va etala pagoda celor 5 elemente pentru protecție de nenorociri, boli.

CAL
Steaua 1 vine cu o energie fabuloasă, care aduce victorii pe plan profesional. Pentru a atrage reușite, se va așeza în colțul de Sud o cupă a victoriei.

CAPRĂ și MAIMUȚĂ
Pentru certuri, discuții aprinse, scandaluri, litigii și probleme cu articulațiile, aduse de energia stelei 3, se va pune în colțul de Sud-Vest amuleta păcii cu măr roșu, o amuletă cu nod mistic roșu.

COCOȘ
Prosperitatea, energia benefică a stelei 8, a bogăției, va fi activată prin etalarea unei fântâni arteziene cu bilă în colțul de Vest, pentru a atrage câștiguri neașteptate.

CÂINE și MISTREȚ
Furturi, infidelitate și accidente pot fi aduse de steaua 7, însă pentru armonie în relații și protecție se va pune în colțul de Nord-Vest statuia sau amuleta cu rinocer și elefant albaștri.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  6
VOTURI
10238
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop sexual VARSATOR femeia VArsator în pat și barbatul Varsator în pat
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Steaua zburătoare 6, obiecte feng shui 2019
Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în
Zodiac chinezesc 2019 SOBOLAN, horoscop SANATATE. Boli Sobolan 2019
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.