REMEDII Feng Shui Ianuarie 2018 pentru protecție, pentru beneficii

23.DECEMBRIE.2017
REMEDII Feng Shui Ianuarie 2018 pentru protecție, pentru beneficii

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:livemaster.com

Începând cu 6 ianuarie 2018 se văd efectele negative sau pozitive ale energiilor asupra zodiilor chinezești. Stelele Zburătoare sunt cifre de la 1 la 9 care

influențează energia spațiilor, a caselor zodiacale. În funcție de poziția lunară, se generează harta stelelor zburătoare, pe baza căreia se fac previziuni. Armonia din casă și norocul financiar sunt influențate de energia pozitivă sau negativă ale stelelor zburătoare. Începând cu 5 ianuarie, pentru energia care guvernează semnul zodiacal, colțurile camerei, ale casei, se recomandă remedii eficiente.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt? Calcul rapid în funcție de data nașterii

Steaua 6 a norocului divin va trece în mijlocul pătratului Lo Shu și va aduce energie pozitivă pentru toate zodiile, însă șansele de reușită vor fi mai mici sau mai mari, în funcție de energia prezentă în fiecare casă zodiacală. Ajutorul neașteptat, norocul de călătorii adus de energia stelei 6 se va activa cu Ru Yi sau dragoni aurii, așezați în centrul caselor sau pe o măsuță, în centrul livingului.

Loading...

ȘOBOLAN
Energia stelei 2 aduce boală, regres pe plan profesional din pricina lipsei de vitalitate și va fi combătută cu accesorii: bijuterii din aur, argint purtate pe piele, un Wu Lou auriu în colțul de Nord.

BIVOL și TIGRU
Predispoziția spre gelozie, infidelitate, multiplicate de energia 9, vor aduce posibile rupturi de relații. Pentru a nu da curs scandalurilor se va folosi în colțul de Nord-Est un copăcel cu cristale din cuarț roz, o pereche de rațe mandarine.

IEPURE
Beneficiază de dragoste, romantism, aduse de steaua 4. Se vor pune în colțul de Est amuleta cu dublă fericire, pentru amplificarea afectivității și o geodă din ametist, pentru a scăpa de posesivitate.

DRAGON și ȘARPE
Energia distrugătoare a stelei 5 aduce ghinioane în dragoste, pierderi de tot felul. La Sud-Est se va etala pagoda celor 5 elemente pentru protecție de nenorociri, boli.

CAL
Steaua 1 vine cu o energie fabuloasă, care aduce victorii pe plan profesional. Pentru a atrage reușite, se va așeza în colțul de Sud o cupă a victoriei.

CAPRĂ și MAIMUȚĂ
Pentru certuri, discuții aprinse, scandaluri, litigii și probleme cu articulațiile, aduse de energia stelei 3, se va pune în colțul de Sud-Vest amuleta păcii cu măr roșu, o amuletă cu nod mistic roșu.

COCOȘ
Prosperitatea, energia benefică a stelei 8, a bogăției, va fi activată prin etalarea unei fântâni arteziene cu bilă în colțul de Vest, pentru a atrage câștiguri neașteptate.

CÂINE și MISTREȚ
Furturi, infidelitate și accidente pot fi aduse de steaua 7, însă pentru armonie în relații și protecție se va pune în colțul de Nord-Vest statuia sau amuleta cu rinocer și elefant albaștri.

Continut Sponsorizat
loading...
Loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.