Cu ce să te îmbraci în luna Octombrie 2019, pentru a atrage câștiguri cu multe zerouri

02.OCTOMBRIE.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Octombrie 2019, pentru a atrage câștiguri cu multe zerouri

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Află cu ce haine să te îmbraci pentru a reuși să faci tranzacții financiare spectaculoase, în funcție de zodia chinezească. În luna Octombrie 2019,

mijlocul cercului zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+3, care va spori dorința de a atrage câștiguri cu multe zerouri.

Cu toții ne-am dori să știm un truc care să ne facă viața mai bună. În acest sens, maestrul feng shui ZODIACOOL ne recomandă să alegem haine în anumite culori, deoarece culorile au o energie care ne ajută să ne atingem mai repede scopurile.

Află care este zodia chinezească din care faci parte, apoi citește cele de mai jos.

Șobolan

Aveți nevoie de îndrăzneală, sânge rece și inițiativă, pentru ca banii să nu vă ocolească în această lună. Stimulați energia creativității, purtați haine de culorile: crem, violet și bleumarin.

Bivol și Tigru

Aveți șanse mari să obțineți veniturile pe care vi le doriți, nu pierdeți vremea cu oameni negativiști, pentru a nu vă lăsa invadați de atitudinea lor neconstructivă. Orientați-vă spre o vestimentație în combinațiile de culori: alb cu cărămiziu, argintiu cu violet. Astfel, veți atrage conjuncturi care păreau imposibile pe plan financiar.

Iepure

Fiți pe fază pentru a nu rata ocaziile care se ivesc pe plan profesional și financiar. Purtați haine în combinațiile: alb cu negru, bleu cu argintiu, bleumarin cu auriu, pentru a nu vă pierde cu firea și a nu vă lăsa seduși de lăcomie.

Dragon și Șarpe

Contextul astral este mai mult decât excelent în ceea ce privește banii și afacerile. La serviciu alegeți să purtați direct pe piele bijuterii și accesorii (ceasuri) din metal, pentru a evita ca banii câștigați prin muncă cinstită să se ducă pe apa sâmbetei, din cauza unor cheltuieli inopinante.

Cal

Chiar dacă la prima vedere pare că unii oameni vă vor răul și vă pun la mai multă muncă, în realitate nu de ei va trebui să vă feriți în această lună, ci de cei care vă lingușesc cu nerușinare. Pentru a nu risca să faceți investiții păguboase, îmbrăcați-vă cu haine de culorile: galben, orange, cărămiziu.

Capră și Maimuță

Oricât de greu ar părea, luna aceasta este posibil să aveți noroc de bani. Este timpul să investiți în ceva care a fost deja probat pe piață, cum ar fi afacerile imobiliare. Însă pentru a spori norocul, veți avea nevoie de cât mai multă vitalitate. Maestrul feng shui ZODIACOOL vă recomandă să vă îmbrăcați în haine de culorile: alb, albastru electric, auriu.

Cocoș

La muncă veți valorifica din plin oportunitățile, dar veți atrage și invidia colegilor. De aceea, purtați haine în culorile: bleumarin/negru cu alb/argintiu, violet. Evitați să purtați prea des roșu, pentru a nu atrage răutăți din partea celor din anturaj.

Câine și Mistreț

Dragostea pentru un trai luxos va fi la cote maxime, însă aceasta poate să vă atragă și cheltuieli nejustificate. Pentru a evita acest lucru și a reuși să economisiți bani, purtați haine de culorile: turcoaz, violet albăstrui, verde, roz.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.