Venus retrograd aduce pentru nativii CAPRICORN o revizuire asupra ideii de anturaj, un duș rece îi va trezi la realitate

27.SEPTEMBRIE.2018
Venus retrograd aduce pentru nativii CAPRICORN o revizuire asupra ideii de anturaj, un duș rece îi va trezi la realitate
Astrologie AUTOR: Delia Elena FOTO: republicofyoublog.com
Veți auzi la locul de muncă bârfe despre voi, veți avea tendința de peste 90% să vă dați demisia. Venus în mers aparent retrograd evident aduce o revizuire

asupra ideii de anturaj, posibil să reluați legătura cu unele cunoștințe care acum au nevoie de voi, poate chiar o să aderați la un grup de interes doar pentru a urca pe scara socială.

Pentru nativii Capricorn retrogradarea micului benefic, Venus, poate scoate la suprafață adevăratul caracter al celor din jurul vostru, surplusul de energie adus timp de aproximativ 40 de zile pentru voi este bun pentru a vă da seama dacă aveți nevoie cu adevărat de toate persoanele din jurul vostru.

Partea bună este că o să vă transformați în niște persoane sensibile, dornice de a ajuta persoane la nevoie, singura condiție este aceea ca să nu așteptați ca ceilalți să vă întoarcă gestul, deoarece nu se va realiza, veți simți că ați făcut un duș rece când veți observa că doar voi vă implicați în anumite situații.

Loading...

Acum de fapt chiar este nevoie de a asimila o astfel de lecție, deoarece din Noiembrie 2018, Nodul Sud va intra în domiciliul vostru, aducându-vă după 18-20 de ani realizările pe care să le împărtășiți cu cine trebuie, persoane care să vă iubească cu adevărat.

Capricornii vor auzi la locul de muncă bârfe despre ei, posibil chiar să fiți implicați în unele intrigi, cu toate că voi ați fost distanți și nu ați aderat la astfel de situații complexe.

Vă recomandăm să tratați totul cu diplomație, să vă susțineți punctul de vedere și, dacă este cazul, să vă îndepărtați de acele persoane care doresc să vă facă rău.

Este posibil să apară situații în care cineva la locul de muncă să fi profitat de încrederea voastră, să fi semnat ceva în locul vostru, voi veți fi cei care veți suporta consecințele.

Ideal ar fi să nu se ajungă până la probleme cu legea, de pe urma altor persoane. Din 1 Noiembrie 2018, Venus revine în Balanță și activează casa carierei pentru 2 săptămâni, perioada în care o să aveți posibilitatea să demonstrați că sunteți experți pe ceea ce faceți, iar dacă cineva mă provoacă, veți avea tendința de peste 90% să vă dați demisia, simțiți că a venit momentul să faceți o schimbare cu viața voastră.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Berbec
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Taur
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Gemeni
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Balanță
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Scorpion
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Săgetător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spațiul este o formă infinită de existență a materiei, are trei dimensiuni (lungimea,
Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul
Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.