Efectele lui Uranus în Taur pentru RAC: provocări în materie de credințe

16.MAI.2018
Efectele lui Uranus în Taur pentru RAC: provocări în materie de credințe

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena Zodiacool

O perioadă de introspecție, cu vești pozitive pentru nativii Rac, dar și cu pierderi semnificative. Uranus în Taur pentru nativii Rac aduce în următorii 7-8

ani de zile numai provocări în materie de credințe, ideologii, concepții asupra lumii. Toate aceste influențe pot să producă o aplecare spre partea de voluntariat, cercetare a unor cauze sociale.

Racii vor ajunge să înțeleagă de ce omenirea nu poate evolua toată în același timp, mai mult decât atât, dacă veți avea funcții de conducere, veți milita pentru o reformă socială.

Efectele lui Uranus în 2018 vor fi axate în special pe anturaj, multe persoane pot pleca de lângă voi, în timp ce altele vor adera la ideile voastre ingenioase. Cei ce lucrează în domenii de creație, în perioada 2018-2026 vor avea parte de apogeul carierei, se vor inspira cel mai probabil din natură.

Științele oculte vă vor pasiona: astrologie, metafizică, adevărul despre religii, istorie, geopolitică, diplomație la nivel înalt, toate acestea vă vor ajuta să vă conturați o imagine despre dorințele spirituale ale oamenilor.

O parte dintre Raci la finele tranzitului vor reuși să identifice persoane de valoare, care pot să modifice viitorul omenirii. În concluzie, se anunță o perioadă de introspecție, voi veți fi cei care se vor opune tendințelor de a renunța la tot, vă veți ocupa de supraviețuirea unor datini și obiceiuri vechi.

Efectele lui Uranus în Taur pentru Berbec
Efectele lui Uranus în Taur pentru Taur
Efectele lui Uranus în Taur pentru Gemeni
Efectele lui Uranus în Taur pentru Leu
Efectele lui Uranus în Taur pentru Fecioară
Efectele lui Uranus în Taur pentru Balanță
Efectele lui Uranus în Taur pentru Scorpion
Efectele lui Uranus în Taur pentru Săgetător
Efectele lui Uranus în Taur pentru Capricorn
Efectele lui Uranus în Taur pentru Vărsător
Efectele lui Uranus în Taur pentru Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.