Previziuni pentru saptamana 4-10 Mai 2020. Sanse enorme de a va demonstra propria valoare

06.MAI.2020
Previziuni pentru saptamana 4-10 Mai 2020. Sanse enorme de a va demonstra propria valoare

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Ce veti incepe se va finaliza destul de repede, incercati sa va stabiliti obiective realizabile si sa fiti cu picioarele pe pamant

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 19 din anul 2020. Săptămâna 19 din anul 2020 va începe pe 4 Mai și se va încheia pe 10 Mai 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 1, 10, 19, 28 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 19, dar și cei care au cifra destinului 1.

Să sperăm că în săptămâna trecută ați fost preocupați să faceți bine (9) și că viața voastră s-a îmbogățit cel puțin pe plan spiritual, dacă nu chiar și material (8). În continuare numerologul ZODIACOOL ne va divulga secretele care se ascund în esența numărului 19.

Numărul 19 vine acum să marcheze un sfârșit de ciclu, respectiv sfârșitul săptămânilor care încep cu 1. De aceea, el se va comporta atât ca un inițiator (1), cât și ca un finalizator (9). Ca urmare a energiei pe care o vehiculează numărul 19, veți fi acum cu atenția concentrată pe propria persoană.

Partea interesantă va fi că veți trece mai întâi printr-o perioadă de analiză a ceea ce ați realizat de la începutul anului și până acum (9), pentru ca mai apoi să vă cufundați în meditație, pentru a genera noi idei, noi proiecte și a face schimbări în viață (1). Pe fundal va mai rula încă ideea de bunăstăre socială, umanitarism (9). Dar cifra 1 va fi cea care va da un nou start, pentru o nouă etapă din viață.

Va fi destul de interesant să vedeți cum ceea ce veți începe în această săptămână se va finaliza destul de repede (19), de aceea ar fi bine să vă stabiliți obiective realizabile și să încercați să fiți cât mai cu picioarele pe pământ (ca o etapă pregătitoare pentru ciclul de săptămâni viitoare, care vor începe cu cifra 2).

Ar fi bine să știți că în această săptămână veți fi pe cont propriu, așa că nu este cazul să vorbim despre cooperare și parteneriate în afaceri. Voința proprie va fi urcată acum pe culmi foarte înalte și șansele de a vă demonstra propria valoare vor fi extrem de mari.

Copiii care se vor naște în această săptămână vor fi preocupați să-și asigure un viitor în funcții de conducere. Spiritul lor de independență se va îmbina într-un mod uimitor cu compasiunea și cu toleranța, rezultând indivizi plini de entuziasm și inițiativă.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.