Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Lipsa cifrei 4 din matricea numerologică

Lipsa cifrei 4 din matricea numerologică

Cifra 4 este asociată în numerologie cu sănătatea. Lipsa acesteia se manifestă prin preocuparea ta constantă pentru starea corpului tău. Vezi cum să-ți

planifici acțiunile, astfel încât să păstrezi nealterat echilibrul dintre corp, gânduri și emoții. Cifra 4 simbolizează cifra sănătății. Lipsa acesteia din matricea ta numerologică, nu înseamnă că, în mod automat, te poți declara o persoană bolnavă sau bolnăvicioasă. Din contra, de regulă, chiar îți menții sănătatea mult mai bine decât alte persoane tocmai pentru faptul că, starea în care se găsește corpul tău te preocupă în mod constant.

Ce semnifică lipsa cifrei 4 din matricea numerologică?

Respecți recomandările medicului cu sfințenie

Cu toate astea, ești acea persoană care, chiar și la cel mai mic semn de boală, se grăbește la medic. Ești pacientul ideal, care respectă întocmai recomandările doctorului pentru că-ți dorești să te vindeci repede.
Chiar și numai ideea de boală te stresează. De aceea, există și cazuri în care, deși nu ai nimic, tot mergi la medic, pentru a face o verificare de rutină. De fapt, în sinea ta, îți dorești ca medicul să te trimită acasă și să-ți spună că nu ai nimic, reducând la zero temerile tale. Uneori aceste temeri sunt doar închipuite și nu au legatură cu realitatea.

Casa ta, o mică farmacie

Ești acea persoană care are în casă o mică farmacie, cu medicamente pentru diferite afecțiuni. Chiar dacă nu folosești toate aceste medicamente, simplul fapt că le ai preajmă îți aduce o oarecare stare de liniște. Te-ai putea considera mai degrabă o persoană ipohondră, decât una cu o stare precară de sănătate.

Numerologie

Uneori îi poți îngrijora și pe cei din jur, prin faptul că exagerezi cu văicăreala. Culmea este că ei te cred și chiar intră în panică, pentru ca mai târziu, să se trezească cu un telefon prin care să-i liniștești, spunându-le foarte senin că a fost doar o alarmă falsă.

Este recomandat să stai departe de persoanele bolnave

Dincolo de orice glumă, ești o persoană care se poate îmbolnăvi foarte ușor. Atragi bolile ca un magnet și, de aceea, nu ar fi indicat sa faci des vizite la persoane suferinde, să lucrezi într-un spital sau în medii toxice, să stai în locuri cu oameni care suferă de boli contagioase, pentru că te vei molipsi cu siguranță. Nu faci față situațiilor de stres și te panichezi ușor.
Ți-ar fi de folos să duci o viață după un program regulat și, dacă se poate, fără prea mult stres.

Bine ar fi să ai mese regulate și o alimentație care respectă principiile unei nutriții corecte, să faci sport moderat, dar regulat, fără eforturi peste limită.

ZODIACOOL a optimizat pentru tine un calcul simplu, prin care poți să verifici dacă din matricea ta numerologică lipsesc sau nu anumite cifre.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit