Transport gratuit peste 170 lei

Lipsa cifrei 5 din matricea numerologică

Lipsa cifrei 5 din matricea numerologică

Intuiția și felul în care îți gestionezi sistemul emoțional sunt influențate de cifra 5. Dacă aceasta lipsește, înseamnă că ești o persoană care se

încrede doar pe rațiune, lucru care uneori îți poate fi dăunător. Citește în articolul ZODIACOOL cum poți învăța să te bazezi și pe sentimente. Cifra 5 simbolizează intuiția și felul în care îți gestionezi sistemul emoțional. Doar pentru că nu ai cifra intuiției prezentă în matricea ta nu înseamnă că nu îți poți auzi vocea interioară. Ce-i drept, în această viață, nu vei putea face acest lucru în permanență, dar vei avea și unele momente în care te vei putea baza pe ceea ce îți dictează sufletul.

Ce semnifică lipsa cifrei 5 din matricea numerologică?

Treci totul prin filtrul rațiunii

Dacă ai lipsă cifra 5 și în căsuța cifrei 1 ai mai mult de 3 cifre, atunci te poți considera o persoană care face totul numai după cum îi dictează mintea, fără să meargă deloc pe instinct.
Pe de altă parte, dacă ai în matrice două cifre de 1 și lipsește cifra 5, atunci viața ta nu va fi prea simplă, întrucât vei lua cu greu decizii și nu vei ține cont de emoțiile și trăirile tale, fiind predispus să faci greseșeli repetate.

Învață să te încrezi și în sentimente

Te-ar ajuta foarte mult să faci un anumit efort și să-ți descoperi emoțiile, să înveți cum să lucrezi cu sentimentele tale și, astfel, să iei decizii corecte. Iată un exercitiu simplu: atunci când ai de luat o decizie, observă-ți reacția spontană a corpului.
Dacă, de exemplu, atunci când îți imaginezi că ai luat deja o anumită decizie și când te pui în acea situație nouă fie ți se pune un nod în gât, fie te trece un fior neplăcut, fie simți că te strânge ceva în spate, ar trebui să-ți fie clar faptul că mergi pe un drum incorect. În acest caz, înțelept ar fi să îți imaginezi că iei o altă decizie pentru același subiect care te preocupă și să faci iar testul. Dacă răspunsul corpului este printr-o stare de destindere, de ușurare, de relaxare, atunci, fără niciun dubiu, ești pe drumul cel bun.

Încearcă să ai încredere în trăirile tale

Ține cont și de faptul că lumea nu a fost clădită numai pe logică și pe gândire. Ba mai mult, nu puține au fost dățile când mintea umană a dat greș. Avantajul tău este că, atunci când ai stări de confuzie, nesiguranță sau indecizie, simți instinctiv nevoia să ceri și o părere din exterior. Acest lucru, deși te ajută pe moment, nu este întotdeauna conform cu necesitățile și dorințele tale. Pentru a te simți în armonie și pentru a învăța cum să te bazezi pe tine, este necesar să practici exercițiul de mai sus.

Numerologie

De regulă, ești o persoană care se îngrijorează chiar și pentru ceva banal, își pune multe întrebări și face eforturi mari pentru ca ceilalți să o placă. Ai o precauție, dusă până la extrem, în ceea ce privește selecția prietenilor. Nu te încrezi în oricine. Înainte de a-i lăsa să ajungă la sufletul tău, îți supui prietenii la adevărate teste de loialitate.

Ești predispus bolilor la nivelul coloanei vertebrale

Datorită faptului că ai anumite probleme în luarea deciziilor, poți face diferite boli la nivelul coloanei vertebrale. Pentru a-ți menține sănătatea, corectează-ți postura corporală, menține-ți spatele drept și încearcă să ai cât mai multă încredere în tine.

ZODIACOOL a optimizat pentru tine un calcul simplu, prin care poți să verifici dacă din matricea ta numerologică lipsesc sau nu anumite cifre.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit