Numerologia ajută la dezvoltarea intuiției cu scopul de a dobândi succesul

15.MARTIE.2018
Numerologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: facebook.com
Cu ajutorul numerologiei, dobândim o intuiție foarte bună, empatie față de oameni, o viață emoțională bogată. Numerologia este știința numerelor care

apelează la legile matematicii și servește la definirea destinului uman. Aceasta contribuie la dezvoltarea intuiției, cu scopul de a dobândi succesul individual, atât mental cât și material.

Intuiţia ne poate ajuta în multe situaţii de-a lungul vieții: în luarea deciziilor complicate, anticiparea unui pericol, în relaţiile interumane. Cu alte cuvinte, cunoașterea caracterului și tendințelor unui individ înainte de a comunica cu acesta reprezintă un atu pentru noi în atingerea succesului, întrucât numerologia arată care sunt motivațiile, talentele, tendințele acestora.

Loading...

Numerologia dezvăluie, de asemenea, care sunt motivaţiile noastre, șansele, ne pune în lumină talentele și aptitudinile, ne determină să vedem cum suntem priviți de către cei din jur, aspecte care ne pot propulsa spre succes.

Ea generează previziunile fiecărei zile, ce se întâmplă, ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat şi, cel mai important, ce urmează să se întâmple. Utilizarea limbajului numerelor ne ajută să ne îmbunătăţim calitatea vieţii atât spiritual, emoţional, mental, cât şi material. Numerologia este unul dintre sistemele metafizice cele mai uşor de învăţat, iar puterea sa constă tocmai în această simplitate.

Cunoașterea numerogramei, a semnificației numerelor ascunse în data nașterii poate contribui la crearea unui viitor mai bun, prin creșterea șanselor de a ne face mai bine înțeleși. De exemplu, partenerul de viață va fi mult mai receptiv la vorbele noastre, copiii la sfaturile primite.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,71  7
VOTURI
3241
3.71
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAINE 2019, horoscop chinezesc BANI, carieră și afaceri
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: Pentru
Horoscop erotic PESTI. Plăceri în pat femeia si barbatul Pesti
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
Remedii feng shui 2019 pentru zodia BIVOL. Obiecte feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă nativilor din zodiile Bivol și Tigru este Nord-Estul. Nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.