Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Numerologia ajută la dezvoltarea intuiției cu scopul de a dobândi succesul

Numerologia ajută la dezvoltarea intuiției cu scopul de a dobândi succesul

Cu ajutorul numerologiei, dobândim o intuiție foarte bună, empatie față de oameni, o viață emoțională bogată. Numerologia este știința numerelor care

apelează la legile matematicii și servește la definirea destinului uman. Aceasta contribuie la dezvoltarea intuiției, cu scopul de a dobândi succesul individual, atât mental cât și material.

Intuiţia ne poate ajuta în multe situaţii de-a lungul vieții: în luarea deciziilor complicate, anticiparea unui pericol, în relaţiile interumane. Cu alte cuvinte, cunoașterea caracterului și tendințelor unui individ înainte de a comunica cu acesta reprezintă un atu pentru noi în atingerea succesului, întrucât numerologia arată care sunt motivațiile, talentele, tendințele acestora.

Numerologia dezvăluie, de asemenea, care sunt motivaţiile noastre, șansele, ne pune în lumină talentele și aptitudinile, ne determină să vedem cum suntem priviți de către cei din jur, aspecte care ne pot propulsa spre succes.

Numerologie

Ea generează previziunile fiecărei zile, ce se întâmplă, ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat şi, cel mai important, ce urmează să se întâmple. Utilizarea limbajului numerelor ne ajută să ne îmbunătăţim calitatea vieţii atât spiritual, emoţional, mental, cât şi material. Numerologia este unul dintre sistemele metafizice cele mai uşor de învăţat, iar puterea sa constă tocmai în această simplitate.

Cunoașterea numerogramei, a semnificației numerelor ascunse în data nașterii poate contribui la crearea unui viitor mai bun, prin creșterea șanselor de a ne face mai bine înțeleși. De exemplu, partenerul de viață va fi mult mai receptiv la vorbele noastre, copiii la sfaturile primite.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit