Ai calități care favorizează obținerea succesului până la vârsta de 40 ani?

20.MAI.2018
Ai calități care favorizează obținerea succesului până la vârsta de 40 ani?

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:bondibeauty.com.au

Cum să fiu mai bun? Contează să reușești să înțelegi ce îți este predestinat încă de la naștere. Ceea ce ne ajută să fim mai buni sunt chiar

calitățile cu care suntem înzestrați încă de la naștere. Fiecare om vine pe lume într-o anumită zi, care are anumite calități, de la temperatură, la fazele lunii. Toate acestea își pun amprenta asupra omului, care le asimilează și cu care își continuă drumul vieții.

De-a lungul vieții, calitățile date de ziua de naștere rămân ascunse, dar ele continuă să ne influențeze comportamentul, deciziile și realizările. În numerologie, găsim dacă aceste influențe ne ajută să fim mai buni în ceea ce facem, adică descifrarea zilei de naștere este strâns legată de lumea materială și ascunde o anumită semnificație.

Loading...

Ziua nașterii este asociată cu puterea interioară, instinctul, omul la nivel material, caracterul persoanei la nivel inconștient. Cifra din ziua nașterii se numește vibrația personală și se obține prin adunarea cifrelor care alcătuiesc ziua de naștere. De exemplu, dacă ești născut în ziua de 25, 2+5=7, deci 7 este cifra ta de vibrație personală. Există și excepții de la acest calcul, respectiv pentru numerele 11 (ziua de naștere 11 sau 29) și 22, numite și numere maestre.

DE INTERES: Cum să ai succes? Ce spune cifra destinului despre predestinare

Pentru a afla dacă norocul apare înainte sau după 40 ani, se compară cifra obținută din ziua nașterii cu cifra destinului. Cifra destinului se calculează ușor, adunând toate cifrele din data nașterii până rezultă o singură cifră.

De exemplu, dacă te-ai născut pe 10.12.1980, cifra din ziua nașterii este 1+0=1, iar cifra destinului este 1+0+1+2+1+9+8+0=22, 2+2=4, adică cifra 4. Cifra 1 din ziua nașterii este mai mică decât 4, cifra destinului.

Când cifra din ziua nașterii este mai mică decât cifra destinului, atunci norocul va apărea după vârsta de 40 de ani (așa cum este în exemplul de mai sus). Și viceversa.

Numerele maestre

Cifra de vibrație interioară 11 indică faptul că persoana s-a născut cu scopul de a evolua și cu misiunea de a-i ajuta pe ceilalți.

Caracteristici pozitive: idealism, credință, altruism, perfecțiune, înțelepciune, spiritualitate, erudiție, armonie, pace interioară, echilibru, capacități paranormale, cinste, simț artistic, genialitate

Caracteristici negative: lipsă de simț practic, zgârcenie, tendință de a minți pentru a obține favoruri

Sfat: misiunea de a-i ajuta pe ceilalți trebuie să primeze, în caz contrar persoana se va confrunta cu pierderi, accidente, boli, furturi.

Cifra de vibrație interioară 22 arată că persoana trebuie să facă eforturi să-i ajute pe ceilalți să-și atingă scopurile.

Caracteristici pozitive: simț practic, capacitatea de a conduce și de a construi ceva durabil, puterea de a materializa cu gândul, creativitate, arta de a comunica și de a relaționa, perseverență, voință, focalizarea pe scop

Caracteristici negative: egoism, preocupare excesivă pentru câștiguri materiale, emotivitate excesivă, manipulare prin cuvinte și emoții, invidie

Sfat: a nu se ajunge la egoism exagerat, pentru a evita unele ghinioane, piedici, boli, situații neașteptate.

Cifra de vibrație 1
Cifra de vibrație 2
Cifra de vibrație 3
Cifra de vibrație 4
Cifra de vibrație 5
Cifra de vibrație 6
Cifra de vibrație 7
Cifra de vibrație 8
Cifra de vibrație 9

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.