Numerologia VIP - Laura Cosoi, actrița descurcăreaţă, puternică şi agilă

17.APRILIE.2018
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: lauracosoi.wordpress.com
O scurtă descriere a succeselor profesionale, rezultată din analiza cifrei destinului și a matricei numerologice. Laura Cosoi este actriță, dansatoare, vedetă

ProTV. În continuare vom analiza cifra destinului și matricea numerologică, rezultate pe baza unor calcule matematice folosind ziua, luna și anul nașterii Laurei Cosoi.

Laura Cosoi s-a născut sub vibrația cifrei 5 a destinului, care o ajută să fie o femeie puternică, iubitoare de libertate, care caută mereu noi și noi provocări pentru a evolua.

Deși Laura crede că de vină sunt ochii săi albastri, de fapt cifra destinului 5 este cea care i-a deschis drumul spre succes. Nu încape îndoială că Laura este o femeie inteligentă și agilă, care știe cum să se descurce pe plan profesional, dar și cum să-și protejeze viața personală de bârfe fără rost.

Loading...

DE INTERES: Numerologie vip - Elena Gheorghe, o cântăreață de succes, o mamă model

Energia cifrei destinului 5, împreună cu energia combinaței 222 din matricea sa numerologică o fac pe Laura să emane șarm prin toți porii, de aici rezultă și pasiunea sa pentru dans.

Cu toate că Laurei îi place să se joace, să flirteze cu cei din anturaj, ea se simte fericită și împlinită în căminul său conjugal. Nimic nu o supăra mai tare decât minciuna, deoarece are capacitatea de a simți cu precizie mesajele verbale sau non verbale ale celor din anturaj.

Cu cifra destinului 5 și cu energia combinației 1111 din matricea numerologică Laura reușește să modeleze caracterul celor din jur într-un mod armonios, uneori fără ca aceștia să-și dea seama. Avantajul este că intențiile Laurei sunt pure și atrag după sine evoluție.

Venirea copilului în viața sa îi sporește farmecul personal și popularitatea, dar o ajută să-și mărească și forța vitală. Laura este tipul de mamă autoritară, dar și prietenoasă, i se potrivește expresia: te ceartă cu zâmbetul pe buze și nu ai cum să te superi pe ea.

În matricea numerologică a Laurei Cosoi se distinge în primul rând vectorul carierei 1111-5-99, care o va conduce spre cele mai înalte culmi ale succesului profesional. Acest vector este susținut de energia creativității, care îi vine din combinația 8-99 și de cea a succesului în viața socială 222-5-8.

Matrice numerologică Laura Cosoi:

laura-cosoi-matrice-numerologica

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1986
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

KUA 4, Spiritualul
Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată
Steaua zburătoare 7, remedii feng shui eficiente pentru anul 2019
Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales
Ce zodie sunt
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.