Aplica

Numerologia în vibrația relației: Top 3 cifre care arată sufletele pereche

Numerologia în vibrația relației: Top 3 cifre care arată sufletele pereche

Fiecare cifră a relației are părțile sale bune, ca și pe cele negative, și nu putem spune că vreuna dintre ele influențează cuplul spre despărțire.

Fiecare relație vine cu particularitățile sale, cu șansele sale de a fi dragostea vieții pentru cei doi parteneri, cu plusuri și minusuri, cu momente de vis, dar și cu certuri, ce uneori au rolul de a o duce la un nivel superior. Din punct de vedere numerologic, fiecare cuplu este influențat de o anumită cifră. Pentru a o afla, trebuie să calculezi mai întâi numărul tău personal, apoi pe al partenerului.

În final trebuie să aduni cele două cifre, până ajungi la una singură. De exemplu, dacă tu te-ai născut pe 5 ianuarie 1991, ai numărul personal 8 (5+1+1+9+9+1=26, 2+6=8), iar partenerul tău născut pe 11 decembrie 1991 are numărul personal 7 (1+1+1+2+1+9+9+1=25, 2+5=7), atunci cifra relației voastre este 6 (8+7=15, 1+5=6).

Fiecare cifră a relației are părțile sale bune, ca și pe cele negative, și nu putem spune că vreuna dintre ele influențează cuplul spre despărțire. În articolul acesta însă voi prezenta un top 3 cifre ale relației care au o vibrație specială, cea a sufletelor pereche.

Numerologie

Cuplurile care au cifra relației 2 sunt extrem de norocoase, deoarece stau sub semnul echilibrului și armoniei. Ambii parteneri au nevoie de stabilitate, de sprijin și respect reciproc, ceea ce își oferă unul altuia. Sunt romantici, responsabili, comunică foarte bine și nu sunt înclinați spre infidelitate, atât timp cât se simt în siguranță și iubiți. Astfel, au toate șansele să se dezvolte frumos împreună și să trăiască momente excepționale până la adânci bătrâneți.

Cifra 4 simbolizează familia și copiii, iar relațiile ce sunt guvernate de acest număr au șanse să treacă testul timpului, să fie fericite. Este una dintre cele mai bune combinații, deoarece ambii parteneri își apreciază reciproc munca, se respectă unul pe celălalt și au obiceiul de a trece cu vederea micile stângăcii. Adoră să își petreacă timpul liber împreună, au pasiuni comune, cum ar fi cea pentru lucrurile scumpe. De altfel, acestea vor fi uneori motiv de ceartă, dar în scurt timp ambii parteneri înțeleg că relația lor este mai importantă decât orice lucru material.

Cifra 7 este a cuplurilor trase la indigo, ce au capacitatea de a comunica la un nivel care pare telepatic pentru oricine altcineva.

Ambii parteneri se simt înțeleși, iubiți, acceptați cu bune și rele, în siguranță când sunt împreună. Adoră să își satisfacă reciproc nevoile și cele mai ascunse dorințe. Sunt pasionați de lectură, iar conversațiile despre cărți îi aduc împreună sau îi fac să uite de probleme.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!