Numerologia în vibrația relației: Top 3 cifre care arată sufletele pereche

23.IANUARIE.2019
Numerologia în vibrația relației: Top 3 cifre care arată sufletele pereche

Categorie: Numerologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Fiecare cifră a relației are părțile sale bune, ca și pe cele negative, și nu putem spune că vreuna dintre ele influențează cuplul spre despărțire.

Fiecare relație vine cu particularitățile sale, cu șansele sale de a fi dragostea vieții pentru cei doi parteneri, cu plusuri și minusuri, cu momente de vis, dar și cu certuri, ce uneori au rolul de a o duce la un nivel superior. Din punct de vedere numerologic, fiecare cuplu este influențat de o anumită cifră. Pentru a o afla, trebuie să calculezi mai întâi numărul tău personal, apoi pe al partenerului.

În final trebuie să aduni cele două cifre, până ajungi la una singură. De exemplu, dacă tu te-ai născut pe 5 ianuarie 1991, ai numărul personal 8 (5+1+1+9+9+1=26, 2+6=8), iar partenerul tău născut pe 11 decembrie 1991 are numărul personal 7 (1+1+1+2+1+9+9+1=25, 2+5=7), atunci cifra relației voastre este 6 (8+7=15, 1+5=6).

Loading...

Fiecare cifră a relației are părțile sale bune, ca și pe cele negative, și nu putem spune că vreuna dintre ele influențează cuplul spre despărțire. În articolul acesta însă voi prezenta un top 3 cifre ale relației care au o vibrație specială, cea a sufletelor pereche.

Cuplurile care au cifra relației 2 sunt extrem de norocoase, deoarece stau sub semnul echilibrului și armoniei. Ambii parteneri au nevoie de stabilitate, de sprijin și respect reciproc, ceea ce își oferă unul altuia. Sunt romantici, responsabili, comunică foarte bine și nu sunt înclinați spre infidelitate, atât timp cât se simt în siguranță și iubiți. Astfel, au toate șansele să se dezvolte frumos împreună și să trăiască momente excepționale până la adânci bătrâneți.

Cifra 4 simbolizează familia și copiii, iar relațiile ce sunt guvernate de acest număr au șanse să treacă testul timpului, să fie fericite. Este una dintre cele mai bune combinații, deoarece ambii parteneri își apreciază reciproc munca, se respectă unul pe celălalt și au obiceiul de a trece cu vederea micile stângăcii. Adoră să își petreacă timpul liber împreună, au pasiuni comune, cum ar fi cea pentru lucrurile scumpe. De altfel, acestea vor fi uneori motiv de ceartă, dar în scurt timp ambii parteneri înțeleg că relația lor este mai importantă decât orice lucru material.

Cifra 7 este a cuplurilor trase la indigo, ce au capacitatea de a comunica la un nivel care pare telepatic pentru oricine altcineva.

Ambii parteneri se simt înțeleși, iubiți, acceptați cu bune și rele, în siguranță când sunt împreună. Adoră să își satisfacă reciproc nevoile și cele mai ascunse dorințe. Sunt pasionați de lectură, iar conversațiile despre cărți îi aduc împreună sau îi fac să uite de probleme. 

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: la capitolul sănătate,
Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că
Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.