Numele după căsătorie ascunde secretul căsniciei reușite

5972
5.00
SHARE
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: mariage.be

Orice schimbare a numelui atrage după sine o modificare a destinului la care nu te-ai fi gândit până acum

Vibrația numelui ne influențează modul în care ne comportăm, relaționăm cu cei din jur, gândim. După căsătorie, cum numele devine altul și energia femeii respective devine alta, ceea ce poate fi spre beneficiul sau în dezavantajul cuplului.

Fiecare literă este asociată cu o cifră de la 1 la 9, astfel: A, J, S - 1; B, K, T - 2; C, L, U - 3; D, M, V - 4; E, N, W - 5; F, O, X - 6; G, P, Y - 7; H, Q, Z - 8; I, R - 9.

Pentru a afla cum vă afectează schimbarea numelui de căsătorie trebuie să calculați vibrația acestuia, prin adunarea cifrelor care corespund literelor ce îl compun și reducerea sumei la o singură cifră.

DE INTERES: Calcul numerologic al unui șir de caractere (nume după căsătorie)

Există și cazuri rare în care vibrația numelui de după căsătorie este aceeași cu cea a numelui anterior, de cele mai multe ori acestea sunt diferite, așa că aflați care este semnificația lor:

Vibrația lui 1 o va face pe femeie să devină o fire independentă, care știe ce vrea de la viață. Nu este exclus ca ea să înceapă să pună piciorul în prag, va prefera ca mariajul să-i lase timp și pentru evoluția proprie, dar va continua să-și susțină soțul.

Vibrația lui 2 o va îmblânzi pe femeie, aceasta se va preocupa mai mult de treburile casnice, scopul său va fi să dăruiască iubire soțului, copiilor. Va începe să-i placă din ce în ce mai mult să-și exprime feminitatea, începând de la comportament, până la vestimentație.

Vibrația lui 3 va amplifica dorința femeii de a se implica în afaceri, ea va fi dispusă să-și asume responsabilitatea unei echipe pe care să o conducă. Pe plan sentimental, nu este exclus să devină geloasă, suspicioasă.

Vibrația lui 4 atrage după sine sensibilitate, feminitate, fertilitate. Femeia va deveni creativă, își va exprima liber sentimentele de iubire față de soț. În cazul său familia va trece pe primul loc, posibil chiar să devină dependentă de aceasta.

Vibrația lui 5 aduce cu sine spiritul de aventură, femeia se va lăsa cuprinsă de mirajul călătoriilor, va prefera să plece des de acasă, chiar și cu serviciul. Căsnicia va fi lipsită de stabilitate, partenerii vor reuși mai greu să păstreze celula familială.

Vibrația lui 6 face ca femeia să depună toate eforturile pentru a menține armonia, bunăstarea familiei. Ea va ști cum să mențină un echilibru între planul emoțional și material, își va susține soțul în toate planurile sale.

Vibrația lui 7 o înzestrează pe femeie cu intuiție, îi scoate la lumină talentele ascunse. S-ar putea ca energia acestei cifre să o facă să-și construiască o lume imaginară în care să se izoleze și să creadă că totul este perfect.

Vibrația lui 8 predispune la o căsnicie reușită, îi dă femeii răbdarea și dăruirea de a-și ocroti familia, copiii. Totuși, aceasta nu se va mulțumi cu armonia de acasă, va face eforturi să lanseze și un proiect propriu pe plan financiar.

Vibrația lui 9 duce relația de căsătorie spre partea spirituală a vieții, femeia va deveni interesată de proiecte de voluntariat, iar timpul petrecut acasă va fi redus la strictul necesar.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
MATRICEA NUMEROLOGICĂ
MATRICEA NUMEROLOGICĂ
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și comportamentul unei persoane.
CIFRA DESTINULUI
CIFRA DESTINULUI
Cel mai important număr din numerologie care se găsește în data nașterii. Cifra destinului este considerată numărul norocos.
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

Top vizualizate

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.