Numele după căsătorie ascunde secretul căsniciei reușite

15.MAI.2018
Numele după căsătorie ascunde secretul căsniciei reușite

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:mariage.be

Orice schimbare a numelui atrage după sine o modificare a destinului la care nu te-ai fi gândit până acum. Vibrația numelui ne influențează modul în care ne

comportăm, relaționăm cu cei din jur, gândim. După căsătorie, cum numele devine altul și energia femeii respective devine alta, ceea ce poate fi spre beneficiul sau în dezavantajul cuplului.

Fiecare literă este asociată cu o cifră de la 1 la 9, astfel: A, J, S - 1; B, K, T - 2; C, L, U - 3; D, M, V - 4; E, N, W - 5; F, O, X - 6; G, P, Y - 7; H, Q, Z - 8; I, R - 9.

Pentru a afla cum vă afectează schimbarea numelui de căsătorie trebuie să calculați vibrația acestuia, prin adunarea cifrelor care corespund literelor ce îl compun și reducerea sumei la o singură cifră.

Loading...

DE INTERES: Calcul numerologic al unui șir de caractere (nume după căsătorie)

Există și cazuri rare în care vibrația numelui de după căsătorie este aceeași cu cea a numelui anterior, de cele mai multe ori acestea sunt diferite, așa că aflați care este semnificația lor:

Vibrația lui 1 o va face pe femeie să devină o fire independentă, care știe ce vrea de la viață. Nu este exclus ca ea să înceapă să pună piciorul în prag, va prefera ca mariajul să-i lase timp și pentru evoluția proprie, dar va continua să-și susțină soțul.

Vibrația lui 2 o va îmblânzi pe femeie, aceasta se va preocupa mai mult de treburile casnice, scopul său va fi să dăruiască iubire soțului, copiilor. Va începe să-i placă din ce în ce mai mult să-și exprime feminitatea, începând de la comportament, până la vestimentație.

Vibrația lui 3 va amplifica dorința femeii de a se implica în afaceri, ea va fi dispusă să-și asume responsabilitatea unei echipe pe care să o conducă. Pe plan sentimental, nu este exclus să devină geloasă, suspicioasă.

Vibrația lui 4 atrage după sine sensibilitate, feminitate, fertilitate. Femeia va deveni creativă, își va exprima liber sentimentele de iubire față de soț. În cazul său familia va trece pe primul loc, posibil chiar să devină dependentă de aceasta.

Vibrația lui 5 aduce cu sine spiritul de aventură, femeia se va lăsa cuprinsă de mirajul călătoriilor, va prefera să plece des de acasă, chiar și cu serviciul. Căsnicia va fi lipsită de stabilitate, partenerii vor reuși mai greu să păstreze celula familială.

Vibrația lui 6 face ca femeia să depună toate eforturile pentru a menține armonia, bunăstarea familiei. Ea va ști cum să mențină un echilibru între planul emoțional și material, își va susține soțul în toate planurile sale.

Vibrația lui 7 o înzestrează pe femeie cu intuiție, îi scoate la lumină talentele ascunse. S-ar putea ca energia acestei cifre să o facă să-și construiască o lume imaginară în care să se izoleze și să creadă că totul este perfect.

Vibrația lui 8 predispune la o căsnicie reușită, îi dă femeii răbdarea și dăruirea de a-și ocroti familia, copiii. Totuși, aceasta nu se va mulțumi cu armonia de acasă, va face eforturi să lanseze și un proiect propriu pe plan financiar.

Vibrația lui 9 duce relația de căsătorie spre partea spirituală a vieții, femeia va deveni interesată de proiecte de voluntariat, iar timpul petrecut acasă va fi redus la strictul necesar.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 6, cunoscută drept steaua norocului ceresc, are o energie pozitivă ce aduce
Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie
Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.