Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Elefant Feng Shui – simbol de putere și de depășire a obstacolelor

Elefant Feng Shui – simbol de putere și de depășire a obstacolelor

Elefanții sunt simboluri venerate în multe culturi, deoarece sunt cele mai mari mamifere de pe pământ. În feng shui ele reprezintă forță, protecție, înțelepciune și noroc!

O pereche elefanți poate fi plasată lângă ușa de la intrarea principală a casei, asemenea câinilor Fu, pentru protecție, considerându-se că pot păzi cu înverșunare casa.

În vremurile străvechi, elefanții erau antrenați încă de la o vârstă fragedă pentru război, așa că, în zilele noastre, putem să-i considerăm simboluri de protecție.

În feng shui, aceștia pot fi orientați spre exterior pentru a păzi intrarea principală a casei, statuetele pot fi aplasate atât în interiorul cât și în exteriorul intrării.

Best seller

În ceea ce privește norocul, o statuetă cu elefant și cu broasca norocoasă cu trei picioare este un remediu eficient pentru îndepărtarea obstacolelor și atragerea bogăției.

Așezat pe biroul de acasă sau la serviciu poate fi un ajutor pentru cei care își doresc carieră sau avansare în carieră și un statut financiar mai bun decât de cel actual.

Elefanții mai sunt cunoscuți și pentru faptul că atrag oameni de ajutor. Energia unei statuete elefant va atrage sprijin și binecuvântări cerești pentru casă și familie.

Îți recomandăm

Puternicul elefant te poate ajuta să treci și peste obstacole legate de vizibilitate, pasiune pentru ceea ce faci și inspirație. Activați zona Li din Bagua cu puterea elefantului.

Puterea elefantului, atât spirituală, cât și fizică, te va ajuta să treci peste toate obstacolele din viața ta și nu numai.

Descoperă și clopoțeii de vânt cu figurină elefant care au puterea de a îmbunătăți multe aspecte ale vieții și de a optimiza energia Chi, pentru respect, iubire și pericole.

Viziteaza magazinul online