Previziuni pentru săptămâna 27 Mai – 2 Iunie 2019, nimeni nu va fi dispus să-și ceară iertare

Previziuni pentru săptămâna 27 Mai – 2 Iunie 2019, nimeni nu va fi dispus să-și ceară iertare
Orgoliul va fi la cote maxime, posibile tendințe exagerate, gelozie în exces, schimbări de design în casă, pentru a spori confortul. A 22-a săptămână a

anului 2019 începe pe data de 27 Mai și se încheie pe data de 2 Iunie. În această săptămână, vor guverna energiile primite de numărul 4 (2+2 = 4) și de cifra 2.

Astfel, favorizați vor fi cei cu cifra destinului 4 și cei care sunt născuți în zilele 4, 13, 22 și 31. Să aflăm mai multe despre semnificația numerelor norocoase care ne influențează în săptămâna 27 Mai – 2 Iunie 2019. Semnficația pe care o au aceste numere norocoase ne ajută să ne organizăm activitățile pe care le desfășurăm zilnic, pentru a mări șansele de succes.

Aceasta săptămână prezintă mai multe particularități pe care le vom puncta în continuare.

Este o săptămână bună pentru a ne pune în aplicare planurile, deoarece numărul 22 ne va face să dăm dovadă de o gândire clară, care ne va ajuta să obținem ceea ce ne propunem. Cu greu ne vom putea împotrivi impulsului de a schimba ceva prin casă (aranjamentul mobiliei, achiziția unor noi decorațiuni care să sporească confortul) sau chiar la aspectul fizic, însă acest lucru nu este deloc rău.

Accentul se va pune pe muncă, însă va trebui să fim atenți la responsabilitățile pe care ni le asumăm, pentru a nu ne epuiza toată energia vitală.

La capitolul dragoste nu este exclus să apară unele tensiuni, partenerii vor încerca să-i pună pe cei dragi la muncă excesivă în gospodărie. Orgoliul va fi la cote maxime, nimeni nu va fi dispus să-și ceară iertare. De aceea pasiunea în dormitor va avea de suferit, unele relații se vor răci.

Pe plan profesional, nu vor exista schimbări majore, ne vom focaliza pe activitățile de rutină. Însă cel mai probabil, această săptămână vine cu mai multă răbdare și cu mai multă atenție la detalii. De asemenea, se va face acum o reorganizare a bugetului, cu scopul de a iniția planuri de anvergură în viitorul apropiat.

Pentru cei care nu mai sunt satisfăcuți la locul actual de muncă, specialistul ZODIACOOL nu recomandă acum să-și încerce norocul la un nou job, ci să amâne acest demers pentru săptămâna viitoare, când șansele de reușită vor fi mai mari.

Copiii născuți în această săptămână vor fi preocupați de actele de control, dar și de studiu, cunoaștere. Posibil ca aceștia să fie atrași de viața de familie, însă nu este exclus să aibă tendințe exagerate (gelozie, posesivitate). Viața lor nu va fi spectaculoasă, însă pe plan material și financiar vor avea tot ceea ce-și doresc, deoarece vor pune munca pe primul loc.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.