Previziuni pentru săptămâna 27 Mai – 2 Iunie 2019, nimeni nu va fi dispus să-și ceară iertare

22.MAI.2019
Previziuni pentru săptămâna 27 Mai – 2 Iunie 2019, nimeni nu va fi dispus să-și ceară iertare

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Orgoliul va fi la cote maxime, posibile tendințe exagerate, gelozie în exces, schimbări de design în casă, pentru a spori confortul. A 22-a săptămână a

anului 2019 începe pe data de 27 Mai și se încheie pe data de 2 Iunie. În această săptămână, vor guverna energiile primite de numărul 4 (2+2 = 4) și de cifra 2.

Astfel, favorizați vor fi cei cu cifra destinului 4 și cei care sunt născuți în zilele 4, 13, 22 și 31. Să aflăm mai multe despre semnificația numerelor norocoase care ne influențează în săptămâna 27 Mai – 2 Iunie 2019. Semnficația pe care o au aceste numere norocoase ne ajută să ne organizăm activitățile pe care le desfășurăm zilnic, pentru a mări șansele de succes.

Loading...

Aceasta săptămână prezintă mai multe particularități pe care le vom puncta în continuare.

Este o săptămână bună pentru a ne pune în aplicare planurile, deoarece numărul 22 ne va face să dăm dovadă de o gândire clară, care ne va ajuta să obținem ceea ce ne propunem. Cu greu ne vom putea împotrivi impulsului de a schimba ceva prin casă (aranjamentul mobiliei, achiziția unor noi decorațiuni care să sporească confortul) sau chiar la aspectul fizic, însă acest lucru nu este deloc rău.

Accentul se va pune pe muncă, însă va trebui să fim atenți la responsabilitățile pe care ni le asumăm, pentru a nu ne epuiza toată energia vitală.

La capitolul dragoste nu este exclus să apară unele tensiuni, partenerii vor încerca să-i pună pe cei dragi la muncă excesivă în gospodărie. Orgoliul va fi la cote maxime, nimeni nu va fi dispus să-și ceară iertare. De aceea pasiunea în dormitor va avea de suferit, unele relații se vor răci.

Pe plan profesional, nu vor exista schimbări majore, ne vom focaliza pe activitățile de rutină. Însă cel mai probabil, această săptămână vine cu mai multă răbdare și cu mai multă atenție la detalii. De asemenea, se va face acum o reorganizare a bugetului, cu scopul de a iniția planuri de anvergură în viitorul apropiat.

Pentru cei care nu mai sunt satisfăcuți la locul actual de muncă, specialistul ZODIACOOL nu recomandă acum să-și încerce norocul la un nou job, ci să amâne acest demers pentru săptămâna viitoare, când șansele de reușită vor fi mai mari.

Copiii născuți în această săptămână vor fi preocupați de actele de control, dar și de studiu, cunoaștere. Posibil ca aceștia să fie atrași de viața de familie, însă nu este exclus să aibă tendințe exagerate (gelozie, posesivitate). Viața lor nu va fi spectaculoasă, însă pe plan material și financiar vor avea tot ceea ce-și doresc, deoarece vor pune munca pe primul loc.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: Pentru
Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.