Transport gratuit peste 140 lei

Lipsa cifrei 7 din matricea numerologică

Lipsa cifrei 7 din matricea numerologică

Spiritualitatea este influențată de cifra 5 prezentă în matricea ta numerologică. Dacă aceasta lipsește, înseamnă că te ghidezi după un sistem propriu de

credințe, care uneori îți poate fi propria capcană. Vezi cum poți învăța să duci o viață echilibrată. Cifra 7 simbolizează în numerologie spiritualitatea, dar și norocul pe care îl ai în viață. Dacă din matricea ta numerologică lipsește tocmai această cifră, acest lucru nu înseamnă că te poți considera un ateu. Este adevărat însă că depinde numai și numai de tine când și cum crezi în învățăturile religioase.

Ce semnifică lipsa cifrei 7 din matricea numerologică?

Te bazezi pe sistemul propriu de credințe

Deși această cifră îți lipsește, ai suficientă carismă prin care reușești să convingi mase mari de oameni să ți se alăture și să creadă în idealurile tale. De aici se naște capacitatea de a-ți forma inclusiv propriul tău sistem de credințe și, de ce nu, propria ta școală spirituală.

Best seller

Încearcă să respecți principiile binelui

Există și o capcană pe care nu trebuie să o ignori: când mintea ta ajunge numai să manipuleze și nu mai are un scop nobil, vei cădea în propria cursă. Ce este mai interesant? La început nici măcar tu nu îți dai seama că mergi pe muchie de cuțit. Poate că prima intenție este să ajuți oamenii, dar, după o anumită perioadă de timp, când ajungi să conduci grupuri mari de persoane, nu mai reușești să-ți ții orgoliul în frâu, uiți de ideea de la care ai pornit și te sucești brusc, îndreptându-te spre ceva rău sau chiar diabolic.

Îți recomandăm

Nu uita că, dacă nu vei ține cont de principiile binelui divin și vei pune în practică planuri necurate, vei avea mult de plătit și de suferit. Există șansa să ți se îngrădească libertatea ori să îți pierzi reputația, fiind supus la o viață plină de umilințe.

Desigur, alegerile pe care le faci depind foarte mult și de cifrele pe care le ai prezente în celelalte căsuțe ale matricei tale numerologice. Însă atâta vreme cât cifra 7 îți lipsește, nu vei reuși să te menții toată viața pe aceeași linie, iar pe viitor, credința ta va rămâne fluctuantă.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Ți-ar fi mai ușor dacă te-ai născut sau dacă, în prezent, trăiești într-o casă unde familia este credincioasă. Învățând credința și bunătatea spirituală de la alții, ți-ai putea asigura o bătrânețe fără regrete și fără remușcări.
De aceea, încă din tinerețe, ai grijă să-ți deschizi inima și să faci cât mai mult bine.
ZODIACOOL a optimizat pentru tine un calcul simplu, prin care poți să verifici dacă din matricea ta numerologică lipsesc sau nu anumite cifre.
Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Sugestii de cautare