Lipsa cifrei 7 din matricea numerologică

13.MARTIE.2017
Spiritualitatea este influențată de cifra 5 prezentă în matricea ta numerologică. Dacă aceasta lipsește, înseamnă că te ghidezi după un sistem propriu de

credințe, care uneori îți poate fi propria capcană. Vezi cum poți învăța să duci o viață echilibrată. Cifra 7 simbolizează în numerologie spiritualitatea, dar și norocul pe care îl ai în viață. Dacă din matricea ta numerologică lipsește tocmai această cifră, acest lucru nu înseamnă că te poți considera un ateu. Este adevărat însă că depinde numai și numai de tine când și cum crezi în învățăturile religioase.

Ce semnifică lipsa cifrei 7 din matricea numerologică?

Te bazezi pe sistemul propriu de credințe

Deși această cifră îți lipsește, ai suficientă carismă prin care reușești să convingi mase mari de oameni să ți se alăture și să creadă în idealurile tale. De aici se naște capacitatea de a-ți forma inclusiv propriul tău sistem de credințe și, de ce nu, propria ta școală spirituală.

Loading...

Încearcă să respecți principiile binelui

Există și o capcană pe care nu trebuie să o ignori: când mintea ta ajunge numai să manipuleze și nu mai are un scop nobil, vei cădea în propria cursă. Ce este mai interesant? La început nici măcar tu nu îți dai seama că mergi pe muchie de cuțit. Poate că prima intenție este să ajuți oamenii, dar, după o anumită perioadă de timp, când ajungi să conduci grupuri mari de persoane, nu mai reușești să-ți ții orgoliul în frâu, uiți de ideea de la care ai pornit și te sucești brusc, îndreptându-te spre ceva rău sau chiar diabolic.

Nu uita că, dacă nu vei ține cont de principiile binelui divin și vei pune în practică planuri necurate, vei avea mult de plătit și de suferit. Există șansa să ți se îngrădească libertatea ori să îți pierzi reputația, fiind supus la o viață plină de umilințe.

Desigur, alegerile pe care le faci depind foarte mult și de cifrele pe care le ai prezente în celelalte căsuțe ale matricei tale numerologice. Însă atâta vreme cât cifra 7 îți lipsește, nu vei reuși să te menții toată viața pe aceeași linie, iar pe viitor, credința ta va rămâne fluctuantă.

Ți-ar fi mai ușor dacă te-ai născut sau dacă, în prezent, trăiești într-o casă unde familia este credincioasă. Învățând credința și bunătatea spirituală de la alții, ți-ai putea asigura o bătrânețe fără regrete și fără remușcări.
De aceea, încă din tinerețe, ai grijă să-ți deschizi inima și să faci cât mai mult bine.
ZODIACOOL a optimizat pentru tine un calcul simplu, prin care poți să verifici dacă din matricea ta numerologică lipsesc sau nu anumite cifre.
loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
1887
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop erotic Scorpion. Femeia Scorpion în pat și barbatul Scorpion în pat, plăceri
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Zodiac chinezesc 2019, horoscop chinezesc 2019 SARPE pentru sănătate
Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pentru sănătate: În anul
Calendarul menstrual
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.