Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Martie 2019, zodii care vor suferi din iubire

27.FEBRUARIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Martie 2019, zodii care vor suferi din iubire

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Ce zodie merită să lupte pentru a-și salva dragostea, zodii care dau nas în nas cu ghinionul, surprize neașteptate pentru Cal. Pe 6 Martie 2019, ora 05:13,

intrăm în zodia lunară Iepure de foc, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum influența zodiei Iepure va fi foarte puternică, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Cocoșul și Șobolanul, Dragonul și Calul. Zodia Șobolan: Traversați o perioadă în care o să beneficiați de ajutorul celor din anturaj.

Este posibil să reușiți să implementați ideile apărute în primele luni ale anului pe partea profesională, financiară.

Însă în sectorul sentimental nu va curge mereu numai lapte și miere. Sunt posibile conflicte din cauza faptului că nu mai aveți destulă putere să vă asumați responsabilitățile de familie. Totuși, se merită să depuneți un efort considerabil pentru a vă salva relația.

Zodia Bivol

Cel mai probabil în această lună o să vă focusați pe partea sentimentală, însă nu trebuie să vă faceți așteptări prea mari de la partener. S-ar putea ca dialogul să nu fie mereu cordial, se întrevăd tensiuni din cauza unor suspiciuni legate de planul amoros. Bine ar fi să vă păstrați calmul caracteristic și să vă comunicați clar intențiile, pentru a demonstra partenerului de viață cât de mult v-ați maturizat.

Zodia Tigru

Martie este o lună în care veți putea face schimbări pozitive pe partea afectivă, relația de dragoste va trece la un alt nivel. Nu este exclus ca energiile din sectorul zodiacal să favorizeze apariția unor situații atipice cu o persoană din trecut. S-ar putea ca revederea să reactualizeze o traumă legată de acea persoană, însă se întrevăd șanse de a vindeca rănile trecutului. Condiția este să vă mențineți punctul de vedere.

Zodia Iepure

Vor fi nativi Iepure care vor avea parte de inspirație, vor pune cap la cap evenimentele din ultimul timp și vor reuși să găsească o soluție pentru a ieși din starea de criză cu care s-au confruntat în anul trecut, posibil chiar să le vină ideea de a demara ceva pe cont propriu. Pe partea afectivă, nu se întrevăd evenimente neașteptate, poate chiar veți avea senzația că Universul este acum de partea voastră. Încercați să profitați de valul de energie pozitivă care vă tranzitează sectorul zodiacal, pentru a rezolva un conflict pe care l-ați trecut cu vederea, însă acum se întrevăd șanse de vindecare la nivel relațional.

Zodia Dragon

Sunteți prima zodie de pe cercul zodiacal care în această lună dă nas în nas cu ghinionul. Pe partea sentimentală, s-ar putea să simțiți că partenerul vă forțează mâna, pentru a vă asuma mai multe responsabilități în căminul conjugal. Însă înainte de a lua o decizie cu privire la acest lucru, vă recomandăm să nu vă pripiți, analizați cu atenție dacă nu cumva cerințele acestuia sunt exagerate.

Zodia Șarpe

Afectiv, urmează o lună extrem de agitată, contextul astral amplifică energia negativă în sectorul zodiacal. Sunteți a doua zodie din horoscop pe care o pândește ghinionul, nu este exclus să constatați că partenerul de viață nu vă este alături. Este posibilă o separare temporară din cauza unor momente tensionate, marcate de gelozie, infidelitate, secrete.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.