Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Martie 2019, zodii care vor suferi din iubire

27.FEBRUARIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Martie 2019, zodii care vor suferi din iubire

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Ce zodie merită să lupte pentru a-și salva dragostea, zodii care dau nas în nas cu ghinionul, surprize neașteptate pentru Cal. Pe 6 Martie 2019, ora 05:13,

intrăm în zodia lunară Iepure de foc, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum influența zodiei Iepure va fi foarte puternică, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Cocoșul și Șobolanul, Dragonul și Calul. Zodia Șobolan: Traversați o perioadă în care o să beneficiați de ajutorul celor din anturaj.

Este posibil să reușiți să implementați ideile apărute în primele luni ale anului pe partea profesională, financiară.

Loading...

Însă în sectorul sentimental nu va curge mereu numai lapte și miere. Sunt posibile conflicte din cauza faptului că nu mai aveți destulă putere să vă asumați responsabilitățile de familie. Totuși, se merită să depuneți un efort considerabil pentru a vă salva relația.

Zodia Bivol

Cel mai probabil în această lună o să vă focusați pe partea sentimentală, însă nu trebuie să vă faceți așteptări prea mari de la partener. S-ar putea ca dialogul să nu fie mereu cordial, se întrevăd tensiuni din cauza unor suspiciuni legate de planul amoros. Bine ar fi să vă păstrați calmul caracteristic și să vă comunicați clar intențiile, pentru a demonstra partenerului de viață cât de mult v-ați maturizat.

Zodia Tigru

Martie este o lună în care veți putea face schimbări pozitive pe partea afectivă, relația de dragoste va trece la un alt nivel. Nu este exclus ca energiile din sectorul zodiacal să favorizeze apariția unor situații atipice cu o persoană din trecut. S-ar putea ca revederea să reactualizeze o traumă legată de acea persoană, însă se întrevăd șanse de a vindeca rănile trecutului. Condiția este să vă mențineți punctul de vedere.

Zodia Iepure

Vor fi nativi Iepure care vor avea parte de inspirație, vor pune cap la cap evenimentele din ultimul timp și vor reuși să găsească o soluție pentru a ieși din starea de criză cu care s-au confruntat în anul trecut, posibil chiar să le vină ideea de a demara ceva pe cont propriu. Pe partea afectivă, nu se întrevăd evenimente neașteptate, poate chiar veți avea senzația că Universul este acum de partea voastră. Încercați să profitați de valul de energie pozitivă care vă tranzitează sectorul zodiacal, pentru a rezolva un conflict pe care l-ați trecut cu vederea, însă acum se întrevăd șanse de vindecare la nivel relațional.

Zodia Dragon

Sunteți prima zodie de pe cercul zodiacal care în această lună dă nas în nas cu ghinionul. Pe partea sentimentală, s-ar putea să simțiți că partenerul vă forțează mâna, pentru a vă asuma mai multe responsabilități în căminul conjugal. Însă înainte de a lua o decizie cu privire la acest lucru, vă recomandăm să nu vă pripiți, analizați cu atenție dacă nu cumva cerințele acestuia sunt exagerate.

Zodia Șarpe

Afectiv, urmează o lună extrem de agitată, contextul astral amplifică energia negativă în sectorul zodiacal. Sunteți a doua zodie din horoscop pe care o pândește ghinionul, nu este exclus să constatați că partenerul de viață nu vă este alături. Este posibilă o separare temporară din cauza unor momente tensionate, marcate de gelozie, infidelitate, secrete.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.