Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop AUGUST 2019, povești de dragoste pentru zodii

06.AUGUST.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Zodii care au parte de cea mai frumoasă iubire, zodia de care se vor îndrăgosti toți bărbații. Se anunță o lună spectaculoasă la capitolul amor.

Pe 8 August 2019 intrăm în zodia lunară Maimuță, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum energia zodiei Maimuță va fi foarte puternică în această lună, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Tigrul, Mistrețul, Șarpele.

Șobolan

Veți atrage toate privirile, toți bărbații se vor îndrăgosti de voi și în sfârșit vă veți simți femeile fatale ale horoscopului. Veți începe acum să priviți lucrurile dintr-o altă perspectivă, veți avea o cu totul altă viziune asupra vieții sentimentale și amoroase. Totuși, nu exagerați; dacă sunteți căsătorite, încercați să vă protejați mariajul, nu dați curs aventurilor trecătoare, pentru a nu regreta mai târziu.

Loading...

Bivol

Rezultatele excelente de la muncă vor veni la pachet cu întâlniri după program. Este bine să sărbătoriți reușitele, mai ales că la aceste evenimente fericite sunt șanse mari să cunoașteți perechea potrivită pentru o relație de dragoste de durată.

Tigru

S-ar putea ca planurile pe care vi le-ați făcut împreună cu partenerul drag să nu dea roadele mult așteptate. Nu este cazul să insistați, acum astrele nu sunt favorabile. Ideal ar fi să vă orientați atenția spre activitățile casnice, de rutină, organizați o acțiune de curățenie generală în casă, pentru a atrage energie pozitivă.

Iepure

Un amic își bagă nasul în viața voastră şi armonia în mariaj este amenințată. Încercați să nu plecați urechea la tot ceea ce vă spune, pentru a nu se ajunge la divorț. Mai bine ați decoperi de ce amicul vostru a umblat cu bârfe, astfel încât să vă dați seama care este soluția potrivită pentru a îndrepta situația.

Dragon

Se anunță o lună spectaculoasă la capitolul amor, va fi o reală plăcere pentru cei dragi să converseze cu voi... mai ales în dormitor. Șanse mari să vă îndepliniți cele mai îndrăznețe fantezii, acum veți ști cum să le aduceți la cunoștința partenerului, fără a-i produce acestuia un șoc.

Șarpe

Traversați o lună ce aduce energii tumultoase, care promit schimbări majore la capitolul sentimental. Acum veți descoperi dacă vă puteți baza cu adevărat pe partenerul de viață. Vă va fi de folos să comunicați deschis cu acesta, pentru a primi sfaturi. De la comunicarea verbală, se poate ajunge la gesturi romantice, care vor continua în așternut.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
1023
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.