Scorpionii își pot schimba viața toamna aceasta, Venus le poate trezi dorința de aventuri

06.SEPTEMBRIE.2018
Scorpionii își pot schimba viața toamna aceasta, Venus le poate trezi dorința de aventuri

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:https://pixabay.com

Anul 2018 este extrem de benefic pentru Scorpioni: le aduce glorie, plus de imagine socială, recunoșterea meritelor. Anul 2018 este extrem de benefic pentru

Scorpioni, deoarece oaspete le este tocmai marele lor benefic, Jupiter, ce le aduce glorie, plus de imagine socială, recunoșterea meritelor. Toate acestea însă vin doar dacă aleg să își asume mai multe responsabilități. Deși se confruntă și cu momente de răscruce în viață, cu situații tensionate atât pe plan personal, cât și financiar ori profesional, totul ține de modul în care reacționează și de lecțiile pe care le învață. Lunile de toamnă vin și ele cu pierderi, dar nu lipsește deschiderea de noi orizonturi.

Loading...

Pe 6 Septembrie Saturn revine cu mers direct în Capricorn, astfel creându-se contextele necesare pentru a fi reluate unele colaborări cu persoane importante și călătorii.

A doua lună de toamnă poate veni cu o depresie, ca urmare a lui Venus, care retrogradează în Scorpion pe 5 Octombrie. O astfel de stare le poate trezi dorința de a-și schimba regimul de viață, de reformă afectivă, dar și de aventuri.

Nodul Nord intră în Rac pe 6 Noiembrie, oferindu-le posibilitatea de a se înclina spre o nouă ramură în care activeze, care aduce cu sine călătorii, vacanțe, afaceri în străinătate. În plus, de data aceasta vorbim de o reformă spirituală.

Pot apărea probleme de sănătate odată cu intrarea lui Uranus în retrogradare în Berbec, de pe 7 Noiembrie. În același timp, aparea și hotărârea pierderii în greutate, ca și iubirea față de muncă.

8 Noiembrie este marca de trecere a lui Jupiter în Săgetător, când se deschid noi orizonturi pe plan financiar și apar noi persoane care să îi susțină în demersurile financiare. Tot acum este posibilă o promovare.

În final de toamnă, pe 17 Noiembrie, Mercur retrogradează în Săgetător, aducând cu sine noi provocări, cum sunt pierderea unei sume de bani, datoriile ori întreruperea unor vechi relații de colaborare. Cu toate acestea, nu lipsește și energia pozitivă, Scorpionii simțind o intensă dorință de expansiune.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: în anul 2020 se impune
Beneficiază de energie pozitivă prin orientarea corpului spre direcția de dragoste, succes sau
Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.