Scorpionii își pot schimba viața toamna aceasta, Venus le poate trezi dorința de aventuri

06.SEPTEMBRIE.2018
Scorpionii își pot schimba viața toamna aceasta, Venus le poate trezi dorința de aventuri

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:https://pixabay.com

Anul 2018 este extrem de benefic pentru Scorpioni: le aduce glorie, plus de imagine socială, recunoșterea meritelor. Anul 2018 este extrem de benefic pentru

Scorpioni, deoarece oaspete le este tocmai marele lor benefic, Jupiter, ce le aduce glorie, plus de imagine socială, recunoșterea meritelor. Toate acestea însă vin doar dacă aleg să își asume mai multe responsabilități. Deși se confruntă și cu momente de răscruce în viață, cu situații tensionate atât pe plan personal, cât și financiar ori profesional, totul ține de modul în care reacționează și de lecțiile pe care le învață. Lunile de toamnă vin și ele cu pierderi, dar nu lipsește deschiderea de noi orizonturi.

Pe 6 Septembrie Saturn revine cu mers direct în Capricorn, astfel creându-se contextele necesare pentru a fi reluate unele colaborări cu persoane importante și călătorii.

A doua lună de toamnă poate veni cu o depresie, ca urmare a lui Venus, care retrogradează în Scorpion pe 5 Octombrie. O astfel de stare le poate trezi dorința de a-și schimba regimul de viață, de reformă afectivă, dar și de aventuri.

Nodul Nord intră în Rac pe 6 Noiembrie, oferindu-le posibilitatea de a se înclina spre o nouă ramură în care activeze, care aduce cu sine călătorii, vacanțe, afaceri în străinătate. În plus, de data aceasta vorbim de o reformă spirituală.

Pot apărea probleme de sănătate odată cu intrarea lui Uranus în retrogradare în Berbec, de pe 7 Noiembrie. În același timp, aparea și hotărârea pierderii în greutate, ca și iubirea față de muncă.

8 Noiembrie este marca de trecere a lui Jupiter în Săgetător, când se deschid noi orizonturi pe plan financiar și apar noi persoane care să îi susțină în demersurile financiare. Tot acum este posibilă o promovare.

În final de toamnă, pe 17 Noiembrie, Mercur retrogradează în Săgetător, aducând cu sine noi provocări, cum sunt pierderea unei sume de bani, datoriile ori întreruperea unor vechi relații de colaborare. Cu toate acestea, nu lipsește și energia pozitivă, Scorpionii simțind o intensă dorință de expansiune.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.