Leii încep să culeagă roadele toamna aceasta, o perioadă de introspecție și apariția oportunităților financiare

05.SEPTEMBRIE.2018
Leii încep să culeagă roadele toamna aceasta, o perioadă de introspecție și apariția oportunităților financiare

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pixabay.com

Apare șansa unei iubiri la prima vedere și găsirea sufletului pereche. Nativii din zodia Leu sunt cei care duc cea mai grea povară din horoscop, deoarece Pluto

și Saturn – cei doi malefici – se află în casa muncii și aduc adevărate probleme în crearea și menținerea colaborărilor, în investiții. Încetul cu încetul însă, se apropie de momentul în care culeg roadele după atât de multă muncă, stres, răbdare, tristețe.

Cele mai importante aspecte astrologice în lunile de toamnă pentru Lei:

Pe 6 Septembrie Saturn revine cu mers direct în Capricorn, determinând o perioadă exact pe gustul Leilor - superiorii încep să le dea dreptate în ceea ce privește viziunea lor asupra unui proiect.

Toamna continuă cu Venus retrograd în Scorpion, de pe 5 Octombrie. E un moment greu, o astfel de aspectare preconizând pericolul unor accidente casnice, dar și dispute în familie. Pe de altă parte, apare oportunitatea achiziționării unui nou imobil.

Pe 6 Noiembrie Nodul Nord intră în Rac, oferind surse noi de inspirație, o perioadă de introspecție și apariția oportunităților financiare.
Uranus intră în retrogradare în Berbec pe 7 Noiembrie, când sunt favorizate colaborările cu foștii colegi plecați în străinătate, negocierile de contracte, dezvoltarea profesională și întărirea credinței.

A doua zi, pe 8 Noiembrie Jupiter trece în Săgetător. Acum apare șansa unei iubiri la prima vedere și găsirea sufletului pereche. Copiii și descoperirea de noi talente completează perfect această perioadă extrem de benefică pentru nativii Leu.

La final de de toamnă, pot apărea probleme în relațiile deja existente, odată cu retrogradarea lui Mercur în Săgetător de pe 17 Noiembrie. În cele din urmă, aceste probleme se rezolvă fie prin căsătorie, fie prin apariția copilului dorit.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.