Toamna vine cu iubire și dezamăgire, dar și câștiguri neașteptate pentru nativii Gemeni

Toamna vine cu iubire și dezamăgire, dar și câștiguri neașteptate pentru nativii Gemeni

Lunile de toamnă vor sta sub semnul lecțiilor de viață și al schimbărilor. Anul acesta este extrem de important pentru Gemeni, deoarece schimbările pe care

le fac acum vor marca evenimentele următorilor 15 ani. În continuare, și lunile de toamnă vor sta sub semnul lecțiilor de viață și a schimbărilor. De exemplu, dacă până acum au stat pe munca altora, a venit momentul să își asculte intuiția și să treacă la fapte – mai multă mișcare, atenție la ceea ce mănâncă, mai multă responsabilitate în viața de zi cu zi. De altfel, ar fi bine să aibă grijă de sănătate, să nu se mai neglijeze!

Toamna începe bine pentru Gemeni. Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, moment în care superiorii încep să le dea dreptate în legătură cu viziunea lor de a schimba topica muncii.

Apoi, pe 5 Octombrie Venus retrogradează în Scorpion, aducând pericol de accidente, dezamăgiri la locul de muncă, dar și posibilitatea găsirii unui nou job. Acum este momentul propice pentru a începe o dietă, fiind favorizată pierderea în greutate.

3192
4.00
SHARE

Pe 6 Noiembrie Nodul Nord intră în Rac, ceea ce înseamnă surse suplimentare de venit, apariția de oportunități financiare și câștiguri neașteptate.

7 Noiembrie este marcat de intrarea în retrogradare a lui Uranus în Berbec, favorizând colaborările cu foștii colegi, negocierile și dezvoltarea profesională.
Jupiter trece în Săgetător pe 8 Noiembrie, când Gemenii vor avea ocazia de a-și întâlni sufletul pereche, de a se îndrăgosti la prima vedere.

Finalul de toamnă aduce încă un eveniment astrologic important, pe 17 Noiembrie, când Mercur retrogradează în Săgetător. Pot apărea probleme în relații, dar cei care vor reuși să treacă peste aceste situații neplăcute vor ajunge la căsătorie sau la apariția unui copil.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!