Toamna vine cu iubire și dezamăgire, dar și câștiguri neașteptate pentru nativii Gemeni

05.SEPTEMBRIE.2018
Toamna vine cu iubire și dezamăgire, dar și câștiguri neașteptate pentru nativii Gemeni

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Lunile de toamnă vor sta sub semnul lecțiilor de viață și al schimbărilor. Anul acesta este extrem de important pentru Gemeni, deoarece schimbările pe care

le fac acum vor marca evenimentele următorilor 15 ani. În continuare, și lunile de toamnă vor sta sub semnul lecțiilor de viață și a schimbărilor. De exemplu, dacă până acum au stat pe munca altora, a venit momentul să își asculte intuiția și să treacă la fapte – mai multă mișcare, atenție la ceea ce mănâncă, mai multă responsabilitate în viața de zi cu zi. De altfel, ar fi bine să aibă grijă de sănătate, să nu se mai neglijeze!

Toamna începe bine pentru Gemeni. Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, moment în care superiorii încep să le dea dreptate în legătură cu viziunea lor de a schimba topica muncii.

Loading...

Apoi, pe 5 Octombrie Venus retrogradează în Scorpion, aducând pericol de accidente, dezamăgiri la locul de muncă, dar și posibilitatea găsirii unui nou job. Acum este momentul propice pentru a începe o dietă, fiind favorizată pierderea în greutate.

Pe 6 Noiembrie Nodul Nord intră în Rac, ceea ce înseamnă surse suplimentare de venit, apariția de oportunități financiare și câștiguri neașteptate.

7 Noiembrie este marcat de intrarea în retrogradare a lui Uranus în Berbec, favorizând colaborările cu foștii colegi, negocierile și dezvoltarea profesională.
Jupiter trece în Săgetător pe 8 Noiembrie, când Gemenii vor avea ocazia de a-și întâlni sufletul pereche, de a se îndrăgosti la prima vedere.

Finalul de toamnă aduce încă un eveniment astrologic important, pe 17 Noiembrie, când Mercur retrogradează în Săgetător. Pot apărea probleme în relații, dar cei care vor reuși să treacă peste aceste situații neplăcute vor ajunge la căsătorie sau la apariția unui copil.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 DRAGOSTE: Acest capitol a fost încercat din plin în ultimii 7-8 ani, de aceea, în
O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la
Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.