Iubirea Săgetătorilor capătă noi valențe: iubiri ascunse, dragoste la prima vedere, moșteniri

06.SEPTEMBRIE.2018
Iubirea Săgetătorilor capătă noi valențe: iubiri ascunse, dragoste la prima vedere, moșteniri

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Săgetătorii au parte de un an extrem de interesant, în care utilul se îmbină cu plăcutul. Săgetătorii au parte de un an extrem de interesant, în care

utilul se îmbină cu plăcutul, gelozia scoate la iveală cea mai întunecată latură a personalității lor, iar munca depusă în ultimii ani capătă sens în cele din urmă. Este favorizată urcarea pe scara socială, cu sprijinul anumitor persoane pe care vor reuși, prin multă implicare, să le aducă de partea lor. Sunt lecții pe care dacă le învață, vor putea să ajungă la un cu totul alt nivel de dezvoltare. Toamna vine cu iubire, hotărâri extreme, bani, dar și dezamăgiri.

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, favorizând rezolvarea problemelor cu banii, investițiile, semnarea unor contracte importante, dar și iubirea din interes.

Loading...

Venus retrogradează în Scorpion pe 5 Octombrie, moment în care Săgetătorii se pot confrunta cu dezamăgiri la locul de muncă și pericolul de accidente. Pe de altă parte, ar putea fi propice schimbarea jobului ori a dietei.

Ultima lună de toamnă începe cu intrarea Nodului Nord în Rac, pe 6 Noiembrie. E posibil ca acum să apară iubiri ascunse, dragoste la prima vedere, moșteniri. O atenție sportită ar trebui pentru visele premonitorii și bolile ereditare.

Iubirea este favorizată și de intrarea lui Uranus în retrogradare în Berbec, de pe 7 Noiembrie, alături de posibilitatea apariției unui copil sau oficializarea relației. Totodată, este influențată benefic și creativitatea.

A doua zi, pe 8 Noiembrie, Jupiter trece în Săgetător, marcând adevărate reușite în orice plan și apariția de noi șanse. De asemenea, este un moment benefic pentru dragostea adevărată.

În final de toamnă, pe 17 Noiembrie, Mercur retrogradează în Săgetător, aducând rupturi acolo unde relațiile nu mai merg, ca și revenirea unor oameni importanți din trecut. În plus, acum pot fi finalizate cu brio proiectele începute în 2018.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Culori norocoase azi - Astăzi poți alege hainele care îți poartă noroc.
Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea
Horoscop TAUR BANI 2019: Cariera se va bucura de succes odată cu Eclipsa de Lună din data de 21

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.