Iubirea Săgetătorilor capătă noi valențe: iubiri ascunse, dragoste la prima vedere, moșteniri

Iubirea Săgetătorilor capătă noi valențe: iubiri ascunse, dragoste la prima vedere, moșteniri

Săgetătorii au parte de un an extrem de interesant, în care utilul se îmbină cu plăcutul. Săgetătorii au parte de un an extrem de interesant, în care

utilul se îmbină cu plăcutul, gelozia scoate la iveală cea mai întunecată latură a personalității lor, iar munca depusă în ultimii ani capătă sens în cele din urmă. Este favorizată urcarea pe scara socială, cu sprijinul anumitor persoane pe care vor reuși, prin multă implicare, să le aducă de partea lor. Sunt lecții pe care dacă le învață, vor putea să ajungă la un cu totul alt nivel de dezvoltare. Toamna vine cu iubire, hotărâri extreme, bani, dar și dezamăgiri.

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, favorizând rezolvarea problemelor cu banii, investițiile, semnarea unor contracte importante, dar și iubirea din interes.

Venus retrogradează în Scorpion pe 5 Octombrie, moment în care Săgetătorii se pot confrunta cu dezamăgiri la locul de muncă și pericolul de accidente. Pe de altă parte, ar putea fi propice schimbarea jobului ori a dietei.

5651
5.00
SHARE

Ultima lună de toamnă începe cu intrarea Nodului Nord în Rac, pe 6 Noiembrie. E posibil ca acum să apară iubiri ascunse, dragoste la prima vedere, moșteniri. O atenție sportită ar trebui pentru visele premonitorii și bolile ereditare.

Iubirea este favorizată și de intrarea lui Uranus în retrogradare în Berbec, de pe 7 Noiembrie, alături de posibilitatea apariției unui copil sau oficializarea relației. Totodată, este influențată benefic și creativitatea.

A doua zi, pe 8 Noiembrie, Jupiter trece în Săgetător, marcând adevărate reușite în orice plan și apariția de noi șanse. De asemenea, este un moment benefic pentru dragostea adevărată.

În final de toamnă, pe 17 Noiembrie, Mercur retrogradează în Săgetător, aducând rupturi acolo unde relațiile nu mai merg, ca și revenirea unor oameni importanți din trecut. În plus, acum pot fi finalizate cu brio proiectele începute în 2018.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!