Toamna vine cu vești bune pentru Balanțe, împăcări, renovări, contracte, dar și cu tensiuni amoroase

06.SEPTEMBRIE.2018
Toamna vine cu vești bune pentru Balanțe, împăcări, renovări, contracte, dar și cu tensiuni amoroase

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pixabay.com

Finalul de an va aduce câteva aspecte astrale importante, ce vor determina adevărate oportunități de a călători. Anul 2018 a venit cu numeroase satisfacții

financiare pentru Balanțe, având și Nodul Nord alături de ele până în luna Noiembrie, în casa a X-a, a profesiei. Finalul de an va aduce câteva aspecte astrale importante, ce vor determina adevărate oportunități de a călători în străinătate, posibilități de a le fi recunoscut talentul de către cineva de acolo. Până atunci, iată ce mutări se vor petrece în lunile de toamnă și cum le vor influența.

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, favorizând renovările acasă, la locul de muncă, chiar și mutarea într-o nouă locuință ori birou. În plus, influențează benefic celebrarea evenimentelor în familie.

Ziua de 5 Octombrie este marcată de Venus, care retrogradează în Scorpion, aducând și posibilitatea apariției unele probleme financiare și întârzieri în plata unor facturi, ajutându-le să înceapă noi proiecte. De asemenea, este o perioadă propice pentru avansare, reușite financiare și promovare la locul de muncă.

Uranus intră în retrogradare în Berbec pe 7 Noiembrie, când e posibil ca persoane din trecutul sentimental al Balanțelor să reapară în viața lor și să încerce o împăcare. Nu sunt lipsite noile colaborări și tensiunile amoroase.

A doua zi, pe 8 Noiembrie, Jupiter intră în Săgetător, ceea ce favorizează discuțiile pentru deplasări scurte sau semnare de contracte, care au legături cu străinătatea.

Evenimentele astrale importante din această toamnă se încheie cu Mercur retrograd în Săgetător, 17 Noiembrie. În această perioadă, Balanțele trebuie să aibă grijă la mesajele pe care le transmit, deoarece ar putea să nu fie înțelese bine. E posibil ca cineva să încerce să le discrediteze.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.