Toamna vine cu vești bune pentru Balanțe, împăcări, renovări, contracte, dar și cu tensiuni amoroase

06.SEPTEMBRIE.2018
Toamna vine cu vești bune pentru Balanțe, împăcări, renovări, contracte, dar și cu tensiuni amoroase

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Finalul de an va aduce câteva aspecte astrale importante, ce vor determina adevărate oportunități de a călători. Anul 2018 a venit cu numeroase satisfacții

financiare pentru Balanțe, având și Nodul Nord alături de ele până în luna Noiembrie, în casa a X-a, a profesiei. Finalul de an va aduce câteva aspecte astrale importante, ce vor determina adevărate oportunități de a călători în străinătate, posibilități de a le fi recunoscut talentul de către cineva de acolo. Până atunci, iată ce mutări se vor petrece în lunile de toamnă și cum le vor influența.

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, favorizând renovările acasă, la locul de muncă, chiar și mutarea într-o nouă locuință ori birou. În plus, influențează benefic celebrarea evenimentelor în familie.

Loading...

Ziua de 5 Octombrie este marcată de Venus, care retrogradează în Scorpion, aducând și posibilitatea apariției unele probleme financiare și întârzieri în plata unor facturi, ajutându-le să înceapă noi proiecte. De asemenea, este o perioadă propice pentru avansare, reușite financiare și promovare la locul de muncă.

Uranus intră în retrogradare în Berbec pe 7 Noiembrie, când e posibil ca persoane din trecutul sentimental al Balanțelor să reapară în viața lor și să încerce o împăcare. Nu sunt lipsite noile colaborări și tensiunile amoroase.

A doua zi, pe 8 Noiembrie, Jupiter intră în Săgetător, ceea ce favorizează discuțiile pentru deplasări scurte sau semnare de contracte, care au legături cu străinătatea.

Evenimentele astrale importante din această toamnă se încheie cu Mercur retrograd în Săgetător, 17 Noiembrie. În această perioadă, Balanțele trebuie să aibă grijă la mesajele pe care le transmit, deoarece ar putea să nu fie înțelese bine. E posibil ca cineva să încerce să le discrediteze.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de
Horoscop DRAGOSTE în 2019: 2019 asupra acestui capitol va acționa mai cu seamă. Încă din
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.