Posibile șanse de căsătorie și apariția unui copil pentru zodia Pești în toamna aceasta

05.SEPTEMBRIE.2018
Posibile șanse de căsătorie și apariția unui copil pentru zodia Pești în toamna aceasta

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Peștii încep să își revină financiar, toamna oferindu-le inspirație și creativitate. După o lungă perioadă în care au muncit extrem de mult, dar fără

a le fi valorificat prea bine efortul, Peștii au șansa de a le fi recunoscută și plătită munca. În plus, finalul anului 2018 le aduce un plus de imagine, recunoaștere socială și chiar posibilități de avansare. Jupiter intră în domiciliu în Săgetător și de acolo lucrează în favoarea lor din punct de vedere profesional, oferindu-le inspirație și creativitate, pentru idei geniale de pe urma cărora vor avea de câștigat. Toate acestea încep încă din lunile de toamnă.

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, moment în care prietenii încep să le dea dreptate în ceea ce privește viziunea, dar în același timp și să se detașeze de ei.

Loading...

Venus retrogradează în Scorpion pe 5 Octombrie. Încă o dată, Peștii sunt nevoiți să se confrunte cu pericolul de pierderi financiare în străinătate, dezamăgiri de la locul de muncă. Pe de altă parte, apare posibilitatea găsirii unui nou job, de a da examene importante pentru viitorul lor, dar și de a pierde în greutate.

Ultima lună de toamnă începe cu intrarea Nodului Nord în Rac, pe 6 Noiembrie. Este posibil să fie găsite surse suplimentare de venit, oportunități financiare, câștiguri neașteptate. Nici zona sentimentală nu este uitată, deoarece este aspectarea perfectă pentru iubire, naștere de copii, oficializare a relației.

Pe 7 Noiembrie Uranus intră în retrogradare în Berbec, fiind favorizate colaborările cu foștii colegi, negocierile de contracte, dezvoltarea profesională.

A doua zi, pe 8 Noiembrie Jupiter trece în Săgetător, făcând posibile iubirea la prima vedere, șansele de a întâlni sufletul pereche în cercul de prieteni, dorința de a călători în străinătate.

În final de toamnă, Mercur retrogradează în Săgetător pe 17 Noiembrie. În acest moment, relațiile deja existente pot pune probleme, dar în final se vor soluționa prin căsătorie și apariția unui copil.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: Se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.