Posibile șanse de căsătorie și apariția unui copil pentru zodia Pești în toamna aceasta

Posibile șanse de căsătorie și apariția unui copil pentru zodia Pești în toamna aceasta

Peștii încep să își revină financiar, toamna oferindu-le inspirație și creativitate. După o lungă perioadă în care au muncit extrem de mult, dar fără

a le fi valorificat prea bine efortul, Peștii au șansa de a le fi recunoscută și plătită munca. În plus, finalul anului 2018 le aduce un plus de imagine, recunoaștere socială și chiar posibilități de avansare. Jupiter intră în domiciliu în Săgetător și de acolo lucrează în favoarea lor din punct de vedere profesional, oferindu-le inspirație și creativitate, pentru idei geniale de pe urma cărora vor avea de câștigat. Toate acestea încep încă din lunile de toamnă.

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, moment în care prietenii încep să le dea dreptate în ceea ce privește viziunea, dar în același timp și să se detașeze de ei.

Venus retrogradează în Scorpion pe 5 Octombrie. Încă o dată, Peștii sunt nevoiți să se confrunte cu pericolul de pierderi financiare în străinătate, dezamăgiri de la locul de muncă. Pe de altă parte, apare posibilitatea găsirii unui nou job, de a da examene importante pentru viitorul lor, dar și de a pierde în greutate.

7662
3.00
SHARE

Ultima lună de toamnă începe cu intrarea Nodului Nord în Rac, pe 6 Noiembrie. Este posibil să fie găsite surse suplimentare de venit, oportunități financiare, câștiguri neașteptate. Nici zona sentimentală nu este uitată, deoarece este aspectarea perfectă pentru iubire, naștere de copii, oficializare a relației.

Pe 7 Noiembrie Uranus intră în retrogradare în Berbec, fiind favorizate colaborările cu foștii colegi, negocierile de contracte, dezvoltarea profesională.

A doua zi, pe 8 Noiembrie Jupiter trece în Săgetător, făcând posibile iubirea la prima vedere, șansele de a întâlni sufletul pereche în cercul de prieteni, dorința de a călători în străinătate.

În final de toamnă, Mercur retrogradează în Săgetător pe 17 Noiembrie. În acest moment, relațiile deja existente pot pune probleme, dar în final se vor soluționa prin căsătorie și apariția unui copil.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!