Luni de renaștere și reinventare, în toamnă pot apărea în viața Capricornilor noi relații, iubiri

06.SEPTEMBRIE.2018
Luni de renaștere și reinventare, în toamnă pot apărea în viața Capricornilor noi relații, iubiri

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pixabay.com

Pot apărea iubiri ascunse, dar și dorința de a se echilibra spiritual. Anul 2018 pentru Capricorni este despre modul în care reușesc să se adapteze și

capacitatea de a anticipa ceea ce urmează. Pe acest drum l-au însoțit atât Eclipsele din ianuarie-august, cât și retrogradarea lui Marte în casa a II-a, care va intra ulterior la Capricorn în domiciliu. Rămâne în continuare posibilitatea de a pierde sume substanțiale de bani, sume pe care le vor câștiga înapoi. Cel mai important aspect din aceste pierderi-câștiguri este modul în care va învăța să se acomodeze noilor situații.

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, moment propice pentru a se trece la fapte, cu atât mai mult dacă vine după o perioadă de stagnare. De asemenea, pot apărea în viața Capricornilor noi relații, iubiri, contextul pentru o adevărată renaștere din toate punctele de vedere.

Venus retrogradează în Scorpion pe 5 Octombrie. Acum apare posibilitatea ca o persoană din cercul apropiat de prieteni să le facă o declarație de dragoste. Nu sunt excluse situațiile imprevizibile ori iubirile ascunse.

Ultima lună de toamnă este marcată de patru mari evenimente astrologice. Primul dintre acestea este intrarea Karmei în Rac, de pe 6 Noiembrie, acum fiind posibile reușite, profit, discuții geniale, inspirație, naștere copil, profit.

Apoi, pe 7 Noiembrie Uranus intră în retrogradare în Berbec. În această perioadă, părinții ar trebui să acorde o atenție deosebită problemelor de sănătate. Pe de altă parte, devin pregnante dorințele de a renova, de a reuși în ceea ce și-au planificat în timpul anului.

Jupiter trece în Săgetător pe 8 Noiembrie, aducând dorința de evoluție spirituală, descoperire de secrete și optarea pentru terapii alternative.
Ultimul eveniment astrologic al toamnei are loc pe 17 Noiembrie, când Mercur retrogradează în Săgetător. Acum ar fi bine să se acorde o atenție sporită la deplasări, dar și la visele premonitorii, deoarece sunt posibile accidente și piedici. Din nou, pot apărea iubiri ascunse, dar și dorința de a se echilibra spiritual.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.