Luni de renaștere și reinventare, în toamnă pot apărea în viața Capricornilor noi relații, iubiri

06.SEPTEMBRIE.2018
Luni de renaștere și reinventare, în toamnă pot apărea în viața Capricornilor noi relații, iubiri

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Pot apărea iubiri ascunse, dar și dorința de a se echilibra spiritual. Anul 2018 pentru Capricorni este despre modul în care reușesc să se adapteze și

capacitatea de a anticipa ceea ce urmează. Pe acest drum l-au însoțit atât Eclipsele din ianuarie-august, cât și retrogradarea lui Marte în casa a II-a, care va intra ulterior la Capricorn în domiciliu. Rămâne în continuare posibilitatea de a pierde sume substanțiale de bani, sume pe care le vor câștiga înapoi. Cel mai important aspect din aceste pierderi-câștiguri este modul în care va învăța să se acomodeze noilor situații.

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, moment propice pentru a se trece la fapte, cu atât mai mult dacă vine după o perioadă de stagnare. De asemenea, pot apărea în viața Capricornilor noi relații, iubiri, contextul pentru o adevărată renaștere din toate punctele de vedere.

Loading...

Venus retrogradează în Scorpion pe 5 Octombrie. Acum apare posibilitatea ca o persoană din cercul apropiat de prieteni să le facă o declarație de dragoste. Nu sunt excluse situațiile imprevizibile ori iubirile ascunse.

Ultima lună de toamnă este marcată de patru mari evenimente astrologice. Primul dintre acestea este intrarea Karmei în Rac, de pe 6 Noiembrie, acum fiind posibile reușite, profit, discuții geniale, inspirație, naștere copil, profit.

Apoi, pe 7 Noiembrie Uranus intră în retrogradare în Berbec. În această perioadă, părinții ar trebui să acorde o atenție deosebită problemelor de sănătate. Pe de altă parte, devin pregnante dorințele de a renova, de a reuși în ceea ce și-au planificat în timpul anului.

Jupiter trece în Săgetător pe 8 Noiembrie, aducând dorința de evoluție spirituală, descoperire de secrete și optarea pentru terapii alternative.
Ultimul eveniment astrologic al toamnei are loc pe 17 Noiembrie, când Mercur retrogradează în Săgetător. Acum ar fi bine să se acorde o atenție sporită la deplasări, dar și la visele premonitorii, deoarece sunt posibile accidente și piedici. Din nou, pot apărea iubiri ascunse, dar și dorința de a se echilibra spiritual.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: Universul le oferă
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Cal este Sudul. Nativii din această zodie trebuie să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.