Atenție la aventuri pentru Raci! În toamnă apar oportunități de a face schimbări radicale

Atenție la aventuri pentru Raci! În toamnă apar oportunități de a face schimbări radicale
Se deschid orizonturi noi, apar oportunități de a face schimbări radicale, ce vor marca următoarele 18 luni. Prima jumătate a anului 2018 a fost promițătoare

pentru finanțele Racilor, la fel și în zona afectivă. O atenție sporită ar trebui să aibă femeile Rac în perioada Septembrie-Octombrie, când Venus este retrograd în Scorpion și favorizează sarcininile nedorite, în urma aventurilor de o noapte. În plus, apare posibilitatea unor decizii radicale, în cazul în care Racii simt că s-a abuzat de încrederea lor.

Cele mai importante evenimente astrologice de toamna aceasta:

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, aducând o ameliorare a stării afective, găsirea dragostei. De asemenea, acum partenerul de viață va fi extrem de hotărât să oficializeze relația.

5 Octombrie vine cu Venus retrograd în Scorpion, după cum spuneam mai devreme, perioadă în care pot apărea probleme în sarcină, certuri în familie, dar și admiratori secreți și sarcini în urma unor scurte aventuri.

Ultima lună de toamnă începe cu intrarea Karmei în Rac pe 6 Noiembrie. Se deschid orizonturi noi, apar oportunități de a face schimbări radicale, ce vor marca următoarele 18 luni.

Uranus intră în retrogradare în Berbec pe 7 Noiembrie, determinând reorganizări la locul de muncă, reușite importante pe plan profesional și dorința de independență.

Pe 8 Noiembrie Jupiter trece în Săgetător, când munca și sănătatea sunt bine susținute. Acum este favorizată și munca în străinătate sau colaborarea peste hotare.

La final de toamnă, pe 17 Noiembrie Mercur retrogradează în Săgetător, moment în care pot apărea probleme de sănătate, dar și dorința de a avansa pe scara socială.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.