Lunile de toamnă vin cu momente intense pentru TAURI, acte de semnat

05.SEPTEMBRIE.2018
Lunile de toamnă vin cu momente intense pentru TAURI, acte de semnat

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Taurii se îndreaptă spre noi începuturi, spre noi abordări despre propria viață. După o perioadă în care parcă totul mergea pe dos la locul de muncă, iar

frustrările erau duse acasă, în familie, a venit timpul ca Taurii să se mai liniștească puțin. Au avut parte de dezamăgiri și momente extrem de grele iar toate acestea sunt toate lecții ce trebuie învățate. Odată cu intrarea în mers direct a lui Saturn în Capricorn, de pe 9 Septembrie, vin și recompensele după această perioadă, dar și cu examene importante ori colaborări cu străinătatea.

Pe 5 Octombrie Venus retrogradează în Scorpion, marcând o analiză a ultimilor 7 ani și determinând posibilitatea unei reîntâlniri cu o persoană dragă din trecut.

Loading...

6 Noiembrie este marcat de Karma care va intra în Rac, moment în care devine foarte important pentru Tauri să își explice deciziile. De asemenea, începe o perioadă cu multe călătorii și acte de semnat.

Uranus va intra în retrogradare în Berbec pe 7 Noiembrie, când Taurii vor simți nostalgia trecutului, vor conștientiza ce ar fi putut învăța în ultimii 8 ani. Evenimentele frumoase ca niște miracole nu vor lipsi, dar nici bârfele.

A doua zi, pe 8 Noiembrie, Jupiter trece în Săgetător, când apare posibilitatea primirii unor bani din străinătate. Momentul este marcat de evenimente din cele mai diverse: iubire, divorț, pasiuni ascunse, boală.

La final de toamnă, pe 17 Noiembrie, Mercur retrogradează în Săgetător, aducând cu sine clipe intense în viața Taurilor. În urma unor neînțelegeri, e posibil ca cineva să le ceară să își plătească datoriile mai devreme. În același timp, sunt favorizate și aventurile amoroase.
În mai puține cuvinte, Taurii se îndreaptă spre noi începuturi, spre noi abordări despre propria viață. Au fost lecții pe care dacă le-au învățat, a venit momentul să se bucure de ele.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pe plan financiar: În 2019
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.