Lunile de toamnă vin cu momente intense pentru TAURI, acte de semnat

05.SEPTEMBRIE.2018
Lunile de toamnă vin cu momente intense pentru TAURI, acte de semnat

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pixabay.com

Taurii se îndreaptă spre noi începuturi, spre noi abordări despre propria viață. După o perioadă în care parcă totul mergea pe dos la locul de muncă, iar

frustrările erau duse acasă, în familie, a venit timpul ca Taurii să se mai liniștească puțin. Au avut parte de dezamăgiri și momente extrem de grele iar toate acestea sunt toate lecții ce trebuie învățate. Odată cu intrarea în mers direct a lui Saturn în Capricorn, de pe 9 Septembrie, vin și recompensele după această perioadă, dar și cu examene importante ori colaborări cu străinătatea.

Pe 5 Octombrie Venus retrogradează în Scorpion, marcând o analiză a ultimilor 7 ani și determinând posibilitatea unei reîntâlniri cu o persoană dragă din trecut.

6 Noiembrie este marcat de Karma care va intra în Rac, moment în care devine foarte important pentru Tauri să își explice deciziile. De asemenea, începe o perioadă cu multe călătorii și acte de semnat.

Uranus va intra în retrogradare în Berbec pe 7 Noiembrie, când Taurii vor simți nostalgia trecutului, vor conștientiza ce ar fi putut învăța în ultimii 8 ani. Evenimentele frumoase ca niște miracole nu vor lipsi, dar nici bârfele.

A doua zi, pe 8 Noiembrie, Jupiter trece în Săgetător, când apare posibilitatea primirii unor bani din străinătate. Momentul este marcat de evenimente din cele mai diverse: iubire, divorț, pasiuni ascunse, boală.

La final de toamnă, pe 17 Noiembrie, Mercur retrogradează în Săgetător, aducând cu sine clipe intense în viața Taurilor. În urma unor neînțelegeri, e posibil ca cineva să le ceară să își plătească datoriile mai devreme. În același timp, sunt favorizate și aventurile amoroase.
În mai puține cuvinte, Taurii se îndreaptă spre noi începuturi, spre noi abordări despre propria viață. Au fost lecții pe care dacă le-au învățat, a venit momentul să se bucure de ele.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.