Toamna readuce zâmbetul pe chipul Fecioarei și mai îndulcește atmosfera tensionată

03.SEPTEMBRIE.2018
Toamna readuce zâmbetul pe chipul Fecioarei și mai îndulcește atmosfera tensionată

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pixabay.com

Atmosfera tensionată se mai îndulcește spre finalul anului, când Fecioarele vor scăpa de dorință de izolare. An greu pentru exigentele Fecioare.. Până pe 6

Noiembrie trec în continuare prin stări contradictorii, dezamăgiri, învinuiri, critici și autoînvinuiri. Atmosfera tensionată se mai îndulcește spre finalul anului, când persoanele din zodia Fecioară vor scăpa de coșmaruri, vise premonitorii, tortură psihică și dorință de izolare.

Aspecte astrologice importante în această toamnă:

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, marcându-se acum parcurgerea primei etape din procesul de maturizare emoțională. De asemenea, este stimulată creativitatea.

Venus retrogradează în Scorpion pe 5 Octombrie, moment în care discuțiile capătă aspect de bârfă și antrenează multe încurcături. Apare și posibilitatea unor drumuri importante.

Pe 6 Noiembrie Nodul Nord intră în Rac și astfel se va crea contextul unor relații noi, găsirea de strategii pentru a duce o viață mai bună, iar accentul este pus pe dezvoltarea personală.

Unele probleme mai vechi cu banii reapar în actualitate odată cu intrarea în retrogradare a lui Uranus în Berbec de pe 7 Noiembrie. Totuși, apare și posibilitatea primirii unor anumite sume de bani împrumutate în trecut.

A doua zi, pe 8 Noiembrie, situația este echilibrată de Jupiter, care trece în Săgetător, favorizând noile achiziții, bunuri imobiliare, copii, dar și schimbarea domiciliului.

În final de toamnă, pe 17 Noiembrie, Mercur retrogradează în Săgetător și vine cu posibile probleme în casă, de la defecțiuni până la incendii sau iminența unor taxe neachitate.

Lunile de toamnă BERBEC
Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.