Toamna aduce provocări importante pentru Berbeci, care trebuie să aibă grijă mai multă la sănătate

06.SEPTEMBRIE.2018
Toamna aduce provocări importante pentru Berbeci, care trebuie să aibă grijă mai multă la sănătate

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pixabay.com

A venit timpul să ia decizii importante dacă încă nu au făcut-o. Provocările au fost la tot pasul pentru Berbeci în anul 2018, iar acum a venit timpul să ia

decizii importante dacă încă nu au făcut-o. Trebuie să aibă grijă mai multă la sănătate în această perioadă, Jupiter în Scorpion atragând atenția asupra problemelor nerezolvate din ultimii 9 ani. Este cazul să amintim și de latura relațională, deoarece după 7 ani de urcușuri și coborâșuri, lucrurile par să se așeze, fie că vorbim de relație armonioasă, fie că sunt despărțiri de mult timp amânate. În general, după eclipsele din Iulie-August, pacea sufletească își regăsește locul, aducând echilibrul mult dorit în viața sentimentală. De asemenea, și partea financiară intră în centrul atenției.

Cele mai importante evenimente ale toamnei:

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, aducând o schimbare profesională, așteptată și dorită de ceva timp, iar lucrurile revin la normal.

Pe 5 Octombrie Saturn este retrograd în Scorpion – stresul își pune amprenta asupra sănătății și a creativității la locul de muncă.

Pe 6 Noiembrie Karma intră în Rac – se fac planuri importante pentru achiziționarea unei locuințe, pentru a schimba domiciliul, chiar și în altă țară, sau pentru a face un copil.

7 Noiembrie este marcat de Uranus care intră în retrogradare în Berbec – reapar problemele de la începutul anului, de la datorii până la persoane cu care ați avut o relație.

Jupiter trece în Săgetător pe 8 Noiembrie, perioadă în care decideți că este necesară o perfecționare la locul de muncă, treceți printr-un examen sau obțineți un atestat.

La final de toamnă, pe 17 Noiembrie, Mercur retrogradează în Săgetător. Acum trebuie să aveți grijă la posibilele probleme ce pot apărea la actele de identitate, vize. De asemenea, dacă aveți un examen de susținut, pregătiți-vă intens și încercați să rămâneți calmi.
Provocările sunt importante în viață fiecăruia dintre noi, chiar dacă în primă fază par probleme extrem de greu de trecut. Doar așa putem crește, învăța lecțiile pe care ni le oferă Universul pentru a ne dezvolta.

Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.