Toamna aduce provocări importante pentru Berbeci, care trebuie să aibă grijă mai multă la sănătate

06.SEPTEMBRIE.2018
Toamna aduce provocări importante pentru Berbeci, care trebuie să aibă grijă mai multă la sănătate

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

A venit timpul să ia decizii importante dacă încă nu au făcut-o. Provocările au fost la tot pasul pentru Berbeci în anul 2018, iar acum a venit timpul să ia

decizii importante dacă încă nu au făcut-o. Trebuie să aibă grijă mai multă la sănătate în această perioadă, Jupiter în Scorpion atragând atenția asupra problemelor nerezolvate din ultimii 9 ani. Este cazul să amintim și de latura relațională, deoarece după 7 ani de urcușuri și coborâșuri, lucrurile par să se așeze, fie că vorbim de relație armonioasă, fie că sunt despărțiri de mult timp amânate. În general, după eclipsele din Iulie-August, pacea sufletească își regăsește locul, aducând echilibrul mult dorit în viața sentimentală. De asemenea, și partea financiară intră în centrul atenției.

Loading...

Cele mai importante evenimente ale toamnei:

Pe 6 Septembrie Saturn revine în mers direct în Capricorn, aducând o schimbare profesională, așteptată și dorită de ceva timp, iar lucrurile revin la normal.

Pe 5 Octombrie Saturn este retrograd în Scorpion – stresul își pune amprenta asupra sănătății și a creativității la locul de muncă.

Pe 6 Noiembrie Karma intră în Rac – se fac planuri importante pentru achiziționarea unei locuințe, pentru a schimba domiciliul, chiar și în altă țară, sau pentru a face un copil.

7 Noiembrie este marcat de Uranus care intră în retrogradare în Berbec – reapar problemele de la începutul anului, de la datorii până la persoane cu care ați avut o relație.

Jupiter trece în Săgetător pe 8 Noiembrie, perioadă în care decideți că este necesară o perfecționare la locul de muncă, treceți printr-un examen sau obțineți un atestat.

La final de toamnă, pe 17 Noiembrie, Mercur retrogradează în Săgetător. Acum trebuie să aveți grijă la posibilele probleme ce pot apărea la actele de identitate, vize. De asemenea, dacă aveți un examen de susținut, pregătiți-vă intens și încercați să rămâneți calmi.
Provocările sunt importante în viață fiecăruia dintre noi, chiar dacă în primă fază par probleme extrem de greu de trecut. Doar așa putem crește, învăța lecțiile pe care ni le oferă Universul pentru a ne dezvolta.

Lunile de toamnă TAUR
Lunile de toamnă GEMENI
Lunile de toamnă RAC
Lunile de toamnă LEU
Lunile de toamnă FECIOARĂ
Lunile de toamnă BALANȚĂ
Lunile de toamnă SCORPION
Lunile de toamnă SĂGETĂTOR
Lunile de toamnă CAPRICORN
Lunile de toamnă VĂRSĂTOR
Lunile de toamnă PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum face dragoste un nativ din zodia Rac. Cum seduci o femeie Rac și cum se comportă barbatul Rac
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Nativii
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.