Panică pe Wall Street. Ne aşteaptă o nouă CRIZĂ financiară?

Panică pe Wall Street. Ne aşteaptă o nouă CRIZĂ financiară?
5.02.2018 panică pe Wall Street, bursa a trecut prin unul din cele mai tensionate momente din ultimii 9 ani . Scăderea nu este la fel de mare ca cea din 1987,

dar amintește de criza financiară din 2008

DE INTERES: 4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în FEBRUARIE 2018

Harta celor 4 Stâlpi ai destinului pentru 05 februarie 2018, ora 8:50

criza-financiara-2018-stalpii-destinului

Din punct de vedere astrologic, în ziua de 5 februarie 2018 s-a produs aspectul astral negativ de Ciocnire între zodia Câine din stâlpul AN și zodia Dragon din stâlpul ZI. Posibil ca tensiunea acestui moment astrologic să fi atins momentul de criză între 07:00-09:00, ora SUA, oră de Dragon și ciocnirea să fi fost dublă, cu efecte negative sporite.
Ciocnirea dintre Câine și Dragon va afecta în special piața imobiliară, fiind o ciocnire între două zodii de pământ. Criza declanșată se pare că va aduce o scădere a nivelului de trai, pierderea unor bunuri materiale, a serviciului. Nu este exclus ca în urma acestui eveniment multe persoane, în special din SUA, să se gândească la pericolul de a-și pierde casa, businessul. Criza financiară este posibil să se înrăutățească și mai mult în luna Aprilie 2018, lună de Dragon, când ciocnirea Câine-Dragon va afecta direct casa afacerilor.

Zodia Dragon este afectată în anul Câinelui și de stelele negative:
- Marele Consumator, atrage creșterea cheltuielilor, pierderi de bani
- Steaua Obstacolelor, aduce probleme pe plan financiar, material
- Steaua lunară a energiei negative, scade șansele de a primi ajutor la nevoie.

Un alt aspect care ne atrage atenția în această hartă este ½ Combinarea între Tigru, zodia din stâlpul Luna și Câine, din stâlpul An, care generează un surplus de element foc. În ciclul celor 5 elemente, focul distruge metalul, iar în anul 2018, elementul metal reprezintă norocul de bani. Prin urmare, această Combinare va predispune la pierderea reputației, lipsă de scrupule, panică, lipsă de răbdare, agresivitate, bârfe, certuri, litigii, revolte, pierderi de bani, criză financiară.

În concluzie, datorită momentului astrologic în care s-a declanșat criza financiară din acest an, există șanse mari ca efectele acesteia să fie mai drastice decât ne putem imagina.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.