Efectele lui Uranus în Taur pentru CAPRICORN: evoluții sentimentale, maturizare

16.MAI.2018
Efectele lui Uranus în Taur pentru CAPRICORN: evoluții sentimentale, maturizare

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena Zodiacool

Previziuni neașteptate pentru nativii Capricorn: evoluție, maturizare și decizii radicale pe plan sentimental. Uranus a poposit pe 15 Mai 2018 într-un semn de

pământ, Taur, această modificare astrală este una extrem de benefică, în condițiile în care tocmai Capricornul este de aceeași natură. Prin urmare, următorii 7-8 ani vor predispune la evoluție în special pe domeniul sentimental, creației, iubirii, copiilor etc.

Frumosul și extravaganța își vor da mâna și vor aduce culoare în viața acestor nativi pentru a crea ceva interesant, inovator pentru toate domeniile vieții; economie, știință, religie, artă, film etc.

Capricornii vor avea tendința de a vedea dincolo de aparențe, vor fi profunzi, detaliile vor face diferența, în special pe domeniul sentimental.

Primii 2-3 ani vor fi cei mai grei, deoarece Saturn este alături de Pluton în domiciliu, prin urmare se stabilesc unele regulii, dar după ce se depășesc aceste obstacole, veți constata că ați devenit alți oameni.

Cei care sunt singuri se vor îndrăgosti, vor trăi momente unice în viața lor, poate chiar vor realiza că nu au iubit niciodată până acum la o așa intensitate.

Dacă vă doriți copii, de acum pentru 7 ani se activează această posibilitate, vă veți maturiza emoțional. Acolo unde sunt deja copii, relația cu aceștia se va schimba, va fi mai bună. Evoluțiile bruște și surprizele în viața romantică se vor manifesta cu precădere între 2019-2021.

Sub acest tranzit veți vedea că a venit timpul să vă eliberați de frici, de inhibiții, pentru a vă bucura de tot ceea ce vă oferă Universul. Relațiile obișnuite de dragoste, care nu mai aduc palpitații sau instict amoros, vor fi abandonate și se vor înlocui cu unele noi.

Efectele lui Uranus în Taur pentru Berbec
Efectele lui Uranus în Taur pentru Taur
Efectele lui Uranus în Taur pentru Gemeni
Efectele lui Uranus în Taur pentru Rac
Efectele lui Uranus în Taur pentru Leu
Efectele lui Uranus în Taur pentru Fecioară
Efectele lui Uranus în Taur pentru Balanță
Efectele lui Uranus în Taur pentru Scorpion
Efectele lui Uranus în Taur pentru Săgetător
Efectele lui Uranus în Taur pentru Vărsător
Efectele lui Uranus în Taur pentru Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.