Previziuni pentru săptămâna 20-26 Mai 2019, greșelile din trecut vor fi date uitării

15.MAI.2019
Previziuni pentru săptămâna 20-26 Mai 2019, greșelile din trecut vor fi date uitării

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

În relații se simte suflul schimbării, evoluția va fi spectaculoasă pe plan profesional, banii vor fi risipiți la shopping. Săptămâna 21 din anul 2019

începe pe data de 20 Mai și se termină pe data de 26 Mai 2019. Săptămâna este guvernată de energii provenite de la cifrele 1, 2 și 3 din adunarea (2+1 =3).

Favorizate în săptămâna 21 vor fi persoanele născute în zilele de 3, 12, 21, 30, precum și persoanele care au cifra destinului 3. Să vedem care este semnificația numerelor care influențează în săptămâna 21, pentru a ne organiza activitățile astfel încât să crească șansele de reușită.

Aceasta este a doua săptămână din ciclul de 10 săptămâni cu numărul 20 și prezintă mai multe particularități pe care le vom puncta în continuare.

Pe plan sentimental, pentru cei care sunt implicați într-o relaţie serioasă de dragoste, această săptămână le va aduce suflul schimbării în relația de cuplu. Monotonia va dispărea, iar greşelile din trecut vor fi date uitării, deoarece ambii parteneri vor fi mai optimiști și vor reuși să vadă partea plină a paharului.

Pentru cei care sunt singuri, numărul 21, care guvernează această săptămână, le oferă șansa de a întâlni persoane care să-i scoată din starea de depresie, de disperare, însă nu ar trebui să cadă definitiv în mrejele seducției, pentru că relațiile începute acum nu sunt de viitor în ceea ce privește familia. Totul poate să se rezume doar la escapade amoroase, însă acum depinde şi de ceea ce își doreşte fiecare.

Pe plan profesional, săptămâna cu numărul 21 va fi destul de animată, noi provocări la locul de muncă ne vor trezi dorința de evoluție. Cu siguranţă se anunţă zile de muncă peste program, însă rezultatele vor fi peste așteptări.

Pe plan financiar, vom simți nevoia de a achiziționa ceva nou, iar aici specialistul ZODIACOOL recomandă să nu dăm frâu liber impulsului de a cheltui bani fără discernământ, pentru că riscul de a achiziționa obiecte de care ne vom plictisi repede este foarte mare.

Copiii născuți în această săptămână vor avea multă energie, optimismul îi va ajuta să obțină în viață tot ceea ce își doresc, însă defectul lor va fi acela că nu vor rezista tentațiilor din jurul lor, vor fi rispitori cu banii.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.