Previziuni pentru săptămâna 20-26 Mai 2019, greșelile din trecut vor fi date uitării

15.MAI.2019
Previziuni pentru săptămâna 20-26 Mai 2019, greșelile din trecut vor fi date uitării

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

În relații se simte suflul schimbării, evoluția va fi spectaculoasă pe plan profesional, banii vor fi risipiți la shopping. Săptămâna 21 din anul 2019

începe pe data de 20 Mai și se termină pe data de 26 Mai 2019. Săptămâna este guvernată de energii provenite de la cifrele 1, 2 și 3 din adunarea (2+1 =3).

Favorizate în săptămâna 21 vor fi persoanele născute în zilele de 3, 12, 21, 30, precum și persoanele care au cifra destinului 3. Să vedem care este semnificația numerelor care influențează în săptămâna 21, pentru a ne organiza activitățile astfel încât să crească șansele de reușită.

Aceasta este a doua săptămână din ciclul de 10 săptămâni cu numărul 20 și prezintă mai multe particularități pe care le vom puncta în continuare.

Loading...

Pe plan sentimental, pentru cei care sunt implicați într-o relaţie serioasă de dragoste, această săptămână le va aduce suflul schimbării în relația de cuplu. Monotonia va dispărea, iar greşelile din trecut vor fi date uitării, deoarece ambii parteneri vor fi mai optimiști și vor reuși să vadă partea plină a paharului.

Pentru cei care sunt singuri, numărul 21, care guvernează această săptămână, le oferă șansa de a întâlni persoane care să-i scoată din starea de depresie, de disperare, însă nu ar trebui să cadă definitiv în mrejele seducției, pentru că relațiile începute acum nu sunt de viitor în ceea ce privește familia. Totul poate să se rezume doar la escapade amoroase, însă acum depinde şi de ceea ce își doreşte fiecare.

Pe plan profesional, săptămâna cu numărul 21 va fi destul de animată, noi provocări la locul de muncă ne vor trezi dorința de evoluție. Cu siguranţă se anunţă zile de muncă peste program, însă rezultatele vor fi peste așteptări.

Pe plan financiar, vom simți nevoia de a achiziționa ceva nou, iar aici specialistul ZODIACOOL recomandă să nu dăm frâu liber impulsului de a cheltui bani fără discernământ, pentru că riscul de a achiziționa obiecte de care ne vom plictisi repede este foarte mare.

Copiii născuți în această săptămână vor avea multă energie, optimismul îi va ajuta să obțină în viață tot ceea ce își doresc, însă defectul lor va fi acela că nu vor rezista tentațiilor din jurul lor, vor fi rispitori cu banii.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.