#reclama0#

Previziuni pentru saptamana 10-16 Februarie 2020. Bucuria de a fi de folos celor din jur

#reclama10#
12.FEBRUARIE.2020
Previziuni pentru saptamana 10-16 Februarie 2020. Bucuria de a fi de folos celor din jur

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Traseul in viata se va schimba radical, circumstantele vor fi diferite decat pana acum. Conexiune marita cu planul spiritual si cu intelepciunea
#reclama1#

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 7 din anul 2020. Săptămâna 7 din anul 2020 va începe pe 10 Februarie și se va încheia pe  16 Februarie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 7, 16, 25 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce cifra 7, dar și cei care au cifra destinului 7.

Dacă în săptămâna trecută familia a fost pe primul plan, iată că acum cifra 7 ne aduce o energie care ne va oferi ocazia să ne apropiem de propria ființă, prin intermediul introspecției, a auto-analizei. Spiritualitatea își va cere acum drepturile. După ce universul ne-a lăsat să ne ocupăm de afaceri, de familie, de copii, acum a venit momentul să dăm frâu liber intuiției și să amplificăm înţelepciunea.

#reclama7#

Traseul în viață se va schimba radical, veți vedea cum circumstanțele vieții vor fi diferite decât până acum.
Se va pune acum accentul pe studiul individual, pentru a acumula noi cunoștințe ce țin de misterele lumii, de religii.
Conexiunea cu planul spiritual și cu înțelepciunea lui, va avea ca scop rezolvarea unor probleme personale sau colective, dintr-o perspectivă mai largă, divină.

Bucuria de a fi de folos celor din jur, satisfacția provenită din activitățile de analiză a situațiilor și rezolvarea misterelor, nu vor cunoaște granițe. Copiii care se vor naște în această săptămână vor fi caracterizați de putere de introspecție și scopul lor cel mai înalt în viață va fi atingerea înțelepciunii, cunoașterea sinelui. Cifra 7 ne va aminti că paradisul poate fi creat pe pământ atunci când frumusețea și calitatea sunt din nou apreciate.

#reclama3#

Pe plan profesional, cifra 7 ne va deschide mințile, pentru a fi capabili să analizăm problemele și pentru a găsi soluții viabile. Analiza științifică se va împleti acum cu analiza intuitivă, lucru care va duce la reușite. De asemenea, interesul pentru activități literare va fi amplificat de cifra 7. Se vor ivi multe oportunități de a învăța, de a studia mediul și psihologia celor din jur.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.