Ce spune numărul mașinii tale despre destinul tău

10.MAI.2018
Ce spune numărul mașinii tale despre destinul tău
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: auto-business.ro
Viaţa ta gravitează în jurul cifrelor. Vezi ce energie aduce fiecare cifră din numărul de înmatriculare. Suntem înconjurați de numere la tot pasul, de fapt,

totul în jurul nostru este guvernat de cifre. Cum nimic în viață nu este întâmplător, până și numărul de înmatriculare, chiar dacă este ales aleatoriu, poate să aibă o însemnătate la care nu ne-am gândit până acum.

În România, fiecare automobil, indiferent de marcă, trebuie înmatriculat, moment în care i se atribuie pe lângă litere și un număr. Numărul de înmatriculare al mașinii, format din două sau din trei cifre, are un rol important pentru fiecare șofer și ascunde secrete la care nu ne-am fi gândit.

Loading...

Dacă numărul de îmatriculare are cifrele în ordine crescătoare (58,12 etc.), acesta dezvoltă o energie pozitivă care atrage succes, reușite în viață.
Dimpotrivă, dacă cifrele sunt în ordine descrescătoare (81, 93 etc.), numărul va atrage o energie de tip descendent, care poate atrage obstacole în viață.

DE INTERES: Cea mai bună mașină care ți se potrivește în funcție de zodia ta

Ar fi bine ca numărul de la mașină să nu conțină cifra zero, deoarece aceasta are o energie care predispune la perioade de stagnare.

Cei care au cifra 1 în numărul de înmatriculare devin persoane active, au de regulă multă energie pe care o folosesc în special pentru a-și îndeplini dorințele pe plan profesional.

Cifra 2 va face ca șoferul să vorbească în timp ce conduce mașina fie la telefon, fie de unul singur, fie să se adreseze celor din trafic.

Conducătorul auto de pe mașina care conține cifra 3 pe plăcuța de înmatriculare va avea în minte multe idei creative în timp ce se deplasează.

Drumul cu o mașină ce conține cifra 4 va fi mai plăcut alături de prieteni sau de cineva din familie, șoferul va simți des nevoia să socializeze.

Cifra 5 va pune des mașina în mișcare pentru călătorii, vacanțe sau chiar plimbări lungi prin oraș.

Altfel stau lucrurile cu numărul care conține cifra 6, aceasta îl va face pe șofer să-și mai dorească încă o bijuterie pe patru roți.

Mașina care conține cifra 7 devine o gazdă bună pentru a descoperi o metodă rapidă de a valorifica un talent al șoferului.

Cifra 8 vine cu o energie care îl face pe șofer să se gândească la tot felul de strategii de a obține succesul financiar, chiar și când stă la semafor.

Într-o mașină cu număr care are cifra 9 în componență nu este exclus să simțim impulsul de a ne implica în acțiuni caritabile sau dorință de a descoperi ceva nou, un colț frumos din oraș, un loc deosebit de pitoresc din natură.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,27  11
VOTURI
7101
4.27
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur.
Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Ai nuntă, se naște un copil, semnezi un contract, renovezi sau pleci în călătorie? Planifică

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.