Specialii numerologiei! Ce înseamnă dacă ai unul dintre numerele maestre

Numerologie AUTOR: Andreea Inea FOTO: cdn.dnaindia.com

11, 22, 33? Posesorii Numerelor Maestre se bucură de o viață deosebită

Unele persoane vin cu misiuni speciale printre ceilalți. Acestea sunt înzestrate cu abilități speciale de leadership și inspirație divină. De multe ori însă viața lor nu este dintre cele mai simple. Astfel de persoane sunt cele a căror cifră a destinului este reprezentată de un număr magic. Ești printre ele?

 

Pentru a afla, mai întâi, calculează-ți cifra destinului adunând toate numerele din data nașterii până ajungi la unul singur. De exemplu, dacă ești născut pe 03.08.1987 (3+8+1+9+8+7=36, 3+6=9) cifra destinului tău este 9. Dacă rezultatul ar fi fost 11, 22 sau 33, nu mai trebuia făcută ultima aducare, deoarece acestea au caracter special – sunt Numerele Maestre (de exemplu, Dalai Lama, născut pe 06.06.1935).

Cifra 11 este considerată cel mai intuitiv număr și reprezintă canalul spre subconștient, timiditate, visare, iluminare, energie și sensibilitate. O persoană cu cifra destinului 11 este influențată de numărul 2, oferindu-i carismă, inspirație, calități de lider, dinamism, dar și conflicte interioare. Cifra 11 este situată la granița dintre măreție și distrugere, conferindu-i potențial imens, stabilitate și putere. Totul ține de capacitatea persoanei de a înțelege și de a accepta acest număr.

Cifra 22 este cel mai puternic număr, motiv pentru care este supranumită maestrul Suprem. Oferă posibilități nenumărate celor pe care îi influențează, deoarece are multe dintre capacitățile cifrei 11, preluând și abilitățile practice și metodice ale numărului 4. Aceste persoane întru totul speciale sunt disciplinate și foarte responsabile, cu planuri îndrăznețe și o încredere nemăsurată în forțele proprii. Rolul lor nu este să folosească această putere pentru propriul bine, ci pentru cel al oamenilor din jur.

Cifra 33 mai este numită Maestrul Învățător, deoarece în el se întâlnesc toate atributele numerelor 11 și 22. Persoanele influențate de această cifră a destinului au o intuiție excelentă, vise mărețe, ce ajung să fie realitate cu destul de puțină muncă. Cei care acceptă energia lui 33 sunt altruiști cum puțini oameni există și au capacitatea de a lăsa o schimbare în bine în urma lor.

DE INTERES:
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  7
VOTURI
3006
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.