Specialii numerologiei! Ce înseamnă dacă ai unul dintre numerele maestre

Specialii numerologiei! Ce înseamnă dacă ai unul dintre numerele maestre
11, 22, 33? Posesorii Numerelor Maestre se bucură de o viață deosebită. Unele persoane vin cu misiuni speciale printre ceilalți. Acestea sunt înzestrate cu

abilități speciale de leadership și inspirație divină. De multe ori însă viața lor nu este dintre cele mai simple. Astfel de persoane sunt cele a căror cifră a destinului este reprezentată de un număr magic. Ești printre ele?

Pentru a afla, mai întâi, calculează-ți cifra destinului adunând toate numerele din data nașterii până ajungi la unul singur. De exemplu, dacă ești născut pe 03.08.1987 (3+8+1+9+8+7=36, 3+6=9) cifra destinului tău este 9. Dacă rezultatul ar fi fost 11, 22 sau 33, nu mai trebuia făcută ultima aducare, deoarece acestea au caracter special – sunt Numerele Maestre (de exemplu, Dalai Lama, născut pe 06.06.1935).

Cifra 11 este considerată cel mai intuitiv număr și reprezintă canalul spre subconștient, timiditate, visare, iluminare, energie și sensibilitate. O persoană cu cifra destinului 11 este influențată de numărul 2, oferindu-i carismă, inspirație, calități de lider, dinamism, dar și conflicte interioare. Cifra 11 este situată la granița dintre măreție și distrugere, conferindu-i potențial imens, stabilitate și putere. Totul ține de capacitatea persoanei de a înțelege și de a accepta acest număr.

Cifra 22 este cel mai puternic număr, motiv pentru care este supranumită maestrul Suprem. Oferă posibilități nenumărate celor pe care îi influențează, deoarece are multe dintre capacitățile cifrei 11, preluând și abilitățile practice și metodice ale numărului 4. Aceste persoane întru totul speciale sunt disciplinate și foarte responsabile, cu planuri îndrăznețe și o încredere nemăsurată în forțele proprii. Rolul lor nu este să folosească această putere pentru propriul bine, ci pentru cel al oamenilor din jur.

Cifra 33 mai este numită Maestrul Învățător, deoarece în el se întâlnesc toate atributele numerelor 11 și 22. Persoanele influențate de această cifră a destinului au o intuiție excelentă, vise mărețe, ce ajung să fie realitate cu destul de puțină muncă. Cei care acceptă energia lui 33 sunt altruiști cum puțini oameni există și au capacitatea de a lăsa o schimbare în bine în urma lor.

5655
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.