4 Cupluri din zodiacul chinezesc posibil că se vor destrăma în iulie 2018

4 Cupluri din zodiacul chinezesc posibil că se vor destrăma în iulie 2018

Stelele zburătoare lunare au puterea de a aduce energii negative dar și remedii protective pentru unele zodii. Fiecare zodie este lunar tranzitată de energii,

fie pozitive, fie negative. Din 7 iulie, unele zodii sunt tranzitate de o energie negativă care aduce ghinion și dezastre, însă pentru acestea există remedii corespunzătoare.

Posibil să apară rupturi în relațiile fetelor tinere, iar bărbații singuri din zodia Cocoș nu este exclus să fie atrași în relații secrete cu femei mai în vârstă decât ei. Pentru a păstra dragostea curată și a scăpa de riscul de infidelitate, divorț, se recomandă să puneți în partea de vest a locuinței o pagodă a celor 5 elemente sau un copăcel cu cristale de aventurin. (steaua 2)

Vremuri grele se anunță și pentru nativii din zodia Bivol, care se vor confrunta atât cu energia negativă de pe casa zodiei, cât și cu cea rezultată în urma formării aspectelor de pedeapsă și ciocnire cu Capra și cu Câinele. Totul se va prăbuși pentru ei pe plan afectiv, amorul va avea de suferit, va ieși la suprafață agresivitatea reprimată în trecut, sub formă de certuri furtunoase. Pentru a bloca energia negativă care predispune la infidelitate, ați putea folosi în sectorul de Nord-Est al dormitorului o amuletă cu nod mistic chinezesc sau un lotus cu mantra Hum. (steaua 3)

5973
0
SHARE

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Vești triste se aud pentru nativii din Șobolan, aceștia se vor simți debusolați în această perioadă, vor avea tendința de a face prea multe compromisuri, din pricina faptului că nu au energia necesară pentru a face față conflictelor pe plan sentimental. Dezastrele își pot face apariția sub forma de divorț, secrete din relațiile lor amoroase vor ieși la suprafață. Pentru a amplifica energia armoniei se recomandă să țineți în partea de Nord a dormitorului un set de clopoței de vânt cu mâna lui Fatima. (steaua 5)

Orizonturi gri se întrevăd pentru nativii din Iepure, aceștia riscă să piardă totul, la un posibil divorț nu numai că vor rămâne fără persoana iubită lângă ei, dar vor rămâne și cu buzunarele goale. De aceea ar trebui să se protejeze din timp împotriva acestei energii negative care generează probleme și să așeze în colțul de Est al dormitorului un copăcel cu ochiul lui Horus și o amuletă cu picătura de apă. (steaua 7)

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!