4 Cupluri din zodiacul chinezesc posibil că se vor destrăma în iulie 2018

04.IULIE.2018
4 Cupluri din zodiacul chinezesc posibil că se vor destrăma în iulie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:nerdwallet.com

Stelele zburătoare lunare au puterea de a aduce energii negative dar și remedii protective pentru unele zodii. Fiecare zodie este lunar tranzitată de energii,

fie pozitive, fie negative. Din 7 iulie, unele zodii sunt tranzitate de o energie negativă care aduce ghinion și dezastre, însă pentru acestea există remedii corespunzătoare.

Posibil să apară rupturi în relațiile fetelor tinere, iar bărbații singuri din zodia Cocoș nu este exclus să fie atrași în relații secrete cu femei mai în vârstă decât ei. Pentru a păstra dragostea curată și a scăpa de riscul de infidelitate, divorț, se recomandă să puneți în partea de vest a locuinței o pagodă a celor 5 elemente sau un copăcel cu cristale de aventurin. (steaua 2)

Loading...

Vremuri grele se anunță și pentru nativii din zodia Bivol, care se vor confrunta atât cu energia negativă de pe casa zodiei, cât și cu cea rezultată în urma formării aspectelor de pedeapsă și ciocnire cu Capra și cu Câinele. Totul se va prăbuși pentru ei pe plan afectiv, amorul va avea de suferit, va ieși la suprafață agresivitatea reprimată în trecut, sub formă de certuri furtunoase. Pentru a bloca energia negativă care predispune la infidelitate, ați putea folosi în sectorul de Nord-Est al dormitorului o amuletă cu nod mistic chinezesc sau un lotus cu mantra Hum. (steaua 3)

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Vești triste se aud pentru nativii din Șobolan, aceștia se vor simți debusolați în această perioadă, vor avea tendința de a face prea multe compromisuri, din pricina faptului că nu au energia necesară pentru a face față conflictelor pe plan sentimental. Dezastrele își pot face apariția sub forma de divorț, secrete din relațiile lor amoroase vor ieși la suprafață. Pentru a amplifica energia armoniei se recomandă să țineți în partea de Nord a dormitorului un set de clopoței de vânt cu mâna lui Fatima. (steaua 5)

Orizonturi gri se întrevăd pentru nativii din Iepure, aceștia riscă să piardă totul, la un posibil divorț nu numai că vor rămâne fără persoana iubită lângă ei, dar vor rămâne și cu buzunarele goale. De aceea ar trebui să se protejeze din timp împotriva acestei energii negative care generează probleme și să așeze în colțul de Est al dormitorului un copăcel cu ochiul lui Horus și o amuletă cu picătura de apă. (steaua 7)

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă,
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.