Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018: posibilitatea de a face bani pentru VĂRSĂTOR

05.IULIE.2018
Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018: posibilitatea de a face bani pentru VĂRSĂTOR

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:s-i.huffpost.com

Sunteți singurii nativi din Horoscop pregătiți pentru a iniția un proces nou în ceea ce privește cercetarea . Nativii Vărsător, asemenea celorlalte semne de

aer, vor avea parte de efectele Eclipsei de Soare din data de 13 Iulie 2018 pe casa banilor, marea trină alcătuită din Neptun retrograd-Jupiter și conjuncție Lună-Soare activează posibilitatea de a face bani de pe urma unei idei venite la începutul lunii Iulie 2018.

Tot ceea ce trebuie să știți, dragi Vărsători, este faptul că aveți nevoie de oameni noi în jurul vostru, care să vă respecte pentru ceea ce faceți, să vă urmeze și să vă încurajeze în acel proces inițiat. Un hobby se transformă acum într-o mică afacere, apare posibilitatea de a avansa, de a ocupa o funcție bună într-o instituție, voi sunteți singurele persoane pregătite din Horoscop pentru a iniția un proces nou în ceea ce vizează domeniul de cercetare.

Loading...

Banii investiți, bunurile achiziționate, munca susținută, timpul petrecut peste program vor fi elementele care vor aduce bucurie în inimile voastre. Marte retrograd în opoziție cu Nodul Nord predispune la tristețe din punct de vedere sentimental, nu veți avea cu cine să vă bucurați de toate acele reușite.

Vor fi și nativi Vărsător care vor constata că nu își mai au rostul într-o relație și cel mai bine ar fi să își mute domiciliul în alt oraș, într-o altă țară, într-o altă conjunctură; acolo sunt șanse să găsiți acele oportunități despre care aminteam adineauri.

Se creează noi posibilități de a ajunge în pături sociale bine cotate, ce nu au fost luate în calcul până acum, aceste demersuri sunt preliminarii evenimentelor ce vor avea loc pe 27 Iulie și 11 August, celelalte două Eclipse vor fi plasate pe axa relațională, ele vor aduce persoane noi în viața voastră.

În această perioadă pe partea de sănătate pot să apară probleme, cei doi malefici de pe casa a XII-a sunt implicați în aspectele tensionate, care pot să deschidă cutia Pandorei, să iasă la suprafață o boală ce s-a dezvoltat în ascuns la nivelul sistemului endocrin, neurologic.

Recomandăm în continuare celor ce se știu că activează în umbra legii să fie atenți, întrucât pot să apară sancțiuni.

Vărsătorii care au o aplecare spre spiritualitate vor fi avantajați, vor avea parte de revelații cu privire la viitorii 30 de ani, aceste constatări vă vor bulversa pe moment, însă cu cât vă veți apropia de momentele Ianuarie-Iulie 2019, veți vedea că realitatea este mai superficială decât credeți.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Persoana care are numărul KUA 8 este studioasă și perseverentă, deține cunoștințe din mai
Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.