Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Prea mult stres? Află cum poate fi utilă meditația :::ZODIACOOL

Prea mult stres? Află cum poate fi utilă meditația :::ZODIACOOL

Meditaţia aduce relaxare, te scapă de stres, te ajută să-ți controlezi emoțiile și să ai o gândire clară. Prin meditație putem să scăpăm de stresul

cotidian, să ne îmbunătim relațiile, sănătatea, viața. Compasiunea, iubirea și bunătatea se amplifică prin meditație. Oricine poate practica meditația, fiind o tehnică ușor de realizat, la îndemâna oricui și care nu presupune cheltuieli financiare.

Meditația nu este o practică religioasă, ea a fost practicată din vremuri străvechi chiar și pe teritoriul României, dovadă stau statuetele “Gânditorul de la Hamangia și femeia lui”, despre care se crede că stau în poziție de meditație.

De fapt meditația este un exercițiu de voință și de concentrare, prin care ne cunoaștem mai bine, sporim calitatea vieții și productivitatea.

Stresul a devenit ceva firesc în secolul vitezei, însă nu trebuie să-l lăsăm să ne provoace emoții negative, depresie, anxietate, frici, griji excesive.

DE INTERES: Cum să faci față stresului ca să fii mai productiv și să nu te îmbolnăvești

Practic, meditația ne ajută să încetinim ritmul cotidian, ne dă posibilitatea să ne bucurăm de existența noastră pe pământ, fără a mai fi nemulțumiți și critici la adresa noastră și a celor din jur.

Cea mai simplă tehnică de meditație este să încercăm să ne oferim 5-10 minute zilnic timp în care să încercăm să ne observăm emoțiile, gândurile. Acest exercițiu se poate realiza șezând relaxați pe un scaun, cu coloana vertebrală dreaptă.

Muzica relaxantă, sunetele din natură ne pot ajuta să ne regăsim pacea interioară, să ne menținem mintea limpede. Tot ceea ce avem de făcut pe parcursul unei meditații pe muzică este să ascultăm linia melodică, să ne lăsăm duși de valul emoțiilor pozitive pe care aceasta le stârnește, să ne imaginăm o lume perfectă. Meditațiile pe muzică aduc ca beneficiu personal mai multă încredere în sine, relaxare profundă.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online