Dieta este procesul de slăbire în menținerea stării de sănătate?

24.APRILIE.2018
Dieta este procesul de slăbire în menținerea stării de sănătate?

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Moni Paraschiv ZODIACOOL Foto:ndtv.com

Dietele de slăbit, binecunoscutele diete rina sau dukan, nu sunt potrivite pentru toți cei care vor să slăbească. Cuvântul “dietă” ar trebui înțeles ca

“mod de viață”. Totuși, uneori, este sinonim cu renunțare, înfometare, chin și alte atribute negative. De fapt, ar trebui să însemne o alimentație echilibrată astfel încât, în timp, să putem ajunge la o greutate corporală cu care să ne simțim bine. Ca urmare, dieta ar trebui să însemne un mod de viață care să ne ajute să fim sănătoși, sătui și mulțumiți.

Nu slăbim pe termen lung dacă evităm consumul de calorii, din contra, trebuie să mâncăm pentru a slăbi. Trebuie să ne alimentăm suficient corpul pentru a nu ajunge la deficiențe nutritive și pentru a ne regla metabolismul.

Loading...

Este necesar să slăbim?
Dorința de a pierde în greutate presupune un demers delicat pentru că trebuie stabilit mai întâi dacă aceasta se justifică sau nu. Creșterea în greutate este influențată de trei factori și problema creșterii în greutate va fi rezolvată eficient și durabil printr-o simplă reorientare a obiceiurilor alimentare.

Este necesar să ne detoxifiem?
Odată cu trecerea timpului, toxinele se acumulează în organism, urmare a poluării, a substanțelor chimice pe care le ingeram din alimente și din alte elemente. În condiții normale, organismul este capabil să se curețe singur, însă stresul, constipația și dieta necorespunzătoare pun presiune asupra organismului, de aceea este important să ne ajutăm corpul să scape de toxine prin 3 pași simpli: renunțarea la zahăr, alegerea alimentelor și exfolierea pielii.

Pentru menţinerea şi scăderea greutăţii este necesar un regim alimentar echilibrat și diversificat. Detoxifierea periodică și  realizarea de exerciții fizice ne vor ajuta să fim sănătoși și mulțumiți.

În continuare, despre necesitatea de a slăbi și pașii de detoxifiere.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.