Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Dieta este procesul de slăbire în menținerea stării de sănătate?

Dieta este procesul de slăbire în menținerea stării de sănătate?

Dietele de slăbit, binecunoscutele diete rina sau dukan, nu sunt potrivite pentru toți cei care vor să slăbească. Cuvântul “dietă” ar trebui înțeles ca

“mod de viață”. Totuși, uneori, este sinonim cu renunțare, înfometare, chin și alte atribute negative. De fapt, ar trebui să însemne o alimentație echilibrată astfel încât, în timp, să putem ajunge la o greutate corporală cu care să ne simțim bine. Ca urmare, dieta ar trebui să însemne un mod de viață care să ne ajute să fim sănătoși, sătui și mulțumiți.

Nu slăbim pe termen lung dacă evităm consumul de calorii, din contra, trebuie să mâncăm pentru a slăbi. Trebuie să ne alimentăm suficient corpul pentru a nu ajunge la deficiențe nutritive și pentru a ne regla metabolismul.

Este necesar să slăbim?
Dorința de a pierde în greutate presupune un demers delicat pentru că trebuie stabilit mai întâi dacă aceasta se justifică sau nu. Creșterea în greutate este influențată de trei factori și problema creșterii în greutate va fi rezolvată eficient și durabil printr-o simplă reorientare a obiceiurilor alimentare.

Viziteaza magazinul online