Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Dieta este procesul de slăbire în menținerea stării de sănătate?

Dieta este procesul de slăbire în menținerea stării de sănătate?

Dietele de slăbit, binecunoscutele diete rina sau dukan, nu sunt potrivite pentru toți cei care vor să slăbească. Cuvântul “dietă” ar trebui înțeles ca

“mod de viață”. Totuși, uneori, este sinonim cu renunțare, înfometare, chin și alte atribute negative. De fapt, ar trebui să însemne o alimentație echilibrată astfel încât, în timp, să putem ajunge la o greutate corporală cu care să ne simțim bine. Ca urmare, dieta ar trebui să însemne un mod de viață care să ne ajute să fim sănătoși, sătui și mulțumiți.

Nu slăbim pe termen lung dacă evităm consumul de calorii, din contra, trebuie să mâncăm pentru a slăbi. Trebuie să ne alimentăm suficient corpul pentru a nu ajunge la deficiențe nutritive și pentru a ne regla metabolismul.

Este necesar să slăbim?
Dorința de a pierde în greutate presupune un demers delicat pentru că trebuie stabilit mai întâi dacă aceasta se justifică sau nu. Creșterea în greutate este influențată de trei factori și problema creșterii în greutate va fi rezolvată eficient și durabil printr-o simplă reorientare a obiceiurilor alimentare.

Feng Shui

Este necesar să ne detoxifiem?
Odată cu trecerea timpului, toxinele se acumulează în organism, urmare a poluării, a substanțelor chimice pe care le ingeram din alimente și din alte elemente. În condiții normale, organismul este capabil să se curețe singur, însă stresul, constipația și dieta necorespunzătoare pun presiune asupra organismului, de aceea este important să ne ajutăm corpul să scape de toxine prin 3 pași simpli: renunțarea la zahăr, alegerea alimentelor și exfolierea pielii.

Pentru menţinerea şi scăderea greutăţii este necesar un regim alimentar echilibrat și diversificat. Detoxifierea periodică și realizarea de exerciții fizice ne vor ajuta să fim sănătoși și mulțumiți.

În continuare, despre necesitatea de a slăbi și pașii de detoxifiere.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit