Aplica

7 tipuri de miros vaginal care semnalează afecțiuni serioase și ce e de făcut

7 tipuri de miros vaginal care semnalează afecțiuni serioase și ce e de făcut

Miros de pește în zona genitală, secreții abundente, urât mirositoare, când trebuie să mergi la ginecolog. Femeile, atât cele active, cât și cele inactive pe plan intim

se vor confrunta la un moment dat cu un miros ciudat în zona vaginului. Cu cât mirosul vaginului este mai neplăcut, cu atât acesta poate semnaliza o problemă de sănătate și nu trebuie ignorat.

Mirosul de fermentat, însoțit sau nu de mâncărimi sau usturime în zona intimă, este provocat de proliferarea bacteriilor din mucoasa vaginală. A se face o vizită la ginecolog, pentru a se lua analize.

Mirosul metalic este de regulă însoțit de secreții galben-verzui, de consistență brânzoasă. Acesta poate apărea în urma unui contact intim cu o persoană care are candidoză sau după menstruație, ca urmare a apariției unei iritații pe vagin, din cauza folosirii tampoanelor intravaginale.

Feng Shui

Miros de pește, care nu numai că a făcut subiectul multor glume pe seama femeilor, dar denotă clar o infecție vaginală cu Tricomonas, Candida, Gardnerella etc. De regulă, se poate trata rapid, însă necesită un tratament recomandat de către un medic specialist.

DE INTERES: Candidoza vaginală, cauze, simptome, prevenire

Mirosul acru, de iaurt, este destul de frecvent în rândul femeilor active sau care sunt foarte stresate. Poate fi însoțit de o stare psihică de disconfort și de o senzație de usturime, fiind vorba de aciditatea din vagin, care are o valoare anormală și necesită un tratament medical.

Miros de putred în zona intimă poate fi însoțit de o scurgere de sânge de culoare maronie și arată o problemă de sănătate mai gravă, posibil o anexită. Se recomandă vizita la ginecolog.

Mirosul de clor este mai puțin grav, poate apărea după un contact intim protejat și poate să dispară la fel de repede cum a apărut.

Miros înțepător de ceapă sau usturoi este ceva firesc dacă femeia consumă aceste alimente, chiar și transpirația sa poate căpăta acest miros. De aceea se recomandă a nu se consuma ceapă sau usturoi înainte de actul amoros.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!