Previziuni pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2019. Cifra cu influențe majore la capitolul financiar

17.OCTOMBRIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2019. Cifra cu influențe majore la capitolul financiar

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

În lipsa romantismului, oare cum va fi iubirea? Află despre cifra care schimbă radical situația în dragoste.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația cifrelor care apar în săptămâna 21-27 Octombrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Vibrația cifrei 7 ne va influența în această săptămână, energia sa poate fi prietenă cu energia bogăției, chiar dacă această cifră ne duce cu gândul la ascetism și spiritualitate. Condiția pentru ca prietenia dintre bani și suflet să fie cu putință este să se facă afaceri cu toată dăruirea și cu dorința de a schimba în bine viața unor mase mari de oameni.

Cu alte cuvinte, banii vor veni în această săptămână dacă ne vom implica în activități care vizează schimbări pozitive la scară largă. Vor fi încurajate acele proiecte care nu prejudiciază pe nimeni, care sunt construite pe o fundație infuzată cu altruism.

Prin urmare, ne așteaptă o săptămână cu posibile surprize la capitolul financiar, iar numerologul ZODIACOOL ne recomandă să căutăm să rezolvăm probleme mai vechi prin prisma adevărului și a bunului simț.

Ideal ar fi ca în această săptămână să încercăm să dăm frâu liber imaginației creatoare, aici ne va ajuta și vibrația cifrei 3, care guvernează în plan secundar evenimentele.

La capitolul dragoste, este posibil să se nască adevărate povești de iubire, bazate pe trăiri intense la nivel emoțional. Deși romantismul nu va fi la cote ridicate, în cuplu se poate lucra la aspectul de încredere și respect.

Copiii născuți în această săptămână vor avea capacitatea de a lega relații strânse cu cei din familie, relații care îi vor face să se înțeleagă de minune cu cei dragi pe toată durata vieții.

În viața socială, cei născuți în această săptămână vor fi considerați prieteni de nădeje, compania lor va fi căutată de cei din anturaj atât în clipe de fercire, cât și la necaz. Acest lucru se va petrece deoarece ei vor ști cum să privească situațiile cu multă înțelepciune și să ofere cele mai bune sfaturi.

Săptămâna cu numărul 43 din anul 2019 începe pe 21 Octombrie și se termină pe 27 Octombrie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 7 (4+3=7), și de la cifrele 4 și 3.

Cei care sunt născuți în zilele de 7, 16, 25 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 7.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.