Jupiter în Săgetător pentru BERBEC: se nasc noi idealuri care vor anima viața. Previziuni 2019

01.NOIEMBRIE.2018
Jupiter în Săgetător pentru BERBEC: se nasc noi idealuri care vor anima viața. Previziuni 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:mediad.publicbroadcasting.net

Previziuni astrologice pentru Berbec, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie. Jupiter din 8 Noiembrie 2018 va poposi pe casa a IX-a, în

domiciliu, și vă va pune în legătură cu valorile superioare ale existenței, spiritualitatea, legile Universului. Berbecii vor avea la dispoziție un an pentru a lua o decizie dacă pleacă sau nu din țară.

Cu Jupiter în Săgetător sunt favorizate: călătoriile și drumurile lungi, studiile, relația cu străinătatea, culturile străine,  limbile străine, religiile diferite/deplasările în interes de autocunoaștere, învățarea și folosirea unui limbaj nou/ programare, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, cultură, filosofie, interes pentru abstract/ magie, metafizică, simboluri, cunoaștere, educație, ambiții mari, studii superioare – facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare, recalificare, disciplină, dreptate, etică, relațiile cu politica, cu legea, cu tribunalele, evoluție, vocație, înțelepciune, cumpătare, deschiderea unui site, activitate online, inspirație, libertate de expresie, creativitate, comunicare pe internet, afirmare în afara țării, aventurile cu persoane din străinătate, distracțiile cu structurile statului, idealurile noi despre viitor, transporturi sau comerț exterior, activități sportive.

Loading...

Atenția voastră va fi îndreptată în 2019 pe: spirit, eul superior, călătorii, schimbarea domiciliului, câștiguri financiare în străinătate etc.  

Între Noiembrie-Aprilie o să întâlniți persoane care să vă inspire pentru a vrea mai mult de la voi, o să intrați în relații la distanță care promit, o să începeți un demers pentru a pleca sau a vă reîntoarce în țară. Între Aprilie-August, pe retrogradarea lui Jupiter, o să acționați pe baza impulsului, plus că o să fiți motivați de mirajul obținerii unor câștiguri substanțiale.

După August 2019 o să treceți printr-o perioadă în care o să vă extindeți orizonturile cunoașterii prin aprofundare, o să conștientizați că ați făcut cele mai bune alegeri în viața voastră la începutul lui 2019.

2019 este anul ideal pentru continuarea studiilor: facultate, masterat, doctorat, burse sau cursuri de specializare. Examenele vă vor aduce succes, deci este momentul cel mai bun pentru depășirea marilor trepte educaționale: capacitate, bacalaureat, admitere, licență.

Puteți avea acum succes financiar pe domenii academice (studii înalte), spre domenii religioase, turism, limbi străine.
Deveniți mai disciplinați în privința gândirii, o să învățați să vă focusați pe ceea ce este important în viață: PROPRIA PERSOANĂ.

Se nasc noi idealuri care vă vor anima viața în următorii 12 ani. De aceea profitați de oportunitățile lui 2019, chiar dacă veți fi puși în Aprilie să luați totul de la 0 într-un alt oraș, țară, cadru.

O să beneficiați de o altă etapă a vieții, evoluția va fi rapidă, iar adevăratele beneficii ale riscului se vor resimți în 2020. Deveniți mai maturi, mai responsabili, mai înțelepți, nu mai judecați pe cei din jur, încercați ca prin exemplul personal să schimbați lumea. 

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tai Sui, este termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter,
În feng shui există direcții favorabile cu flux de energie pozitivă care influențează
Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.