Jupiter în Săgetător pentru BERBEC: se nasc noi idealuri care vor anima viața. Previziuni 2019

Jupiter în Săgetător pentru BERBEC: se nasc noi idealuri care vor anima viața. Previziuni 2019
Previziuni astrologice pentru Berbec, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie. Jupiter din 8 Noiembrie 2018 va poposi pe casa a IX-a, în

domiciliu, și vă va pune în legătură cu valorile superioare ale existenței, spiritualitatea, legile Universului. Berbecii vor avea la dispoziție un an pentru a lua o decizie dacă pleacă sau nu din țară.

Cu Jupiter în Săgetător sunt favorizate: călătoriile și drumurile lungi, studiile, relația cu străinătatea, culturile străine, limbile străine, religiile diferite/deplasările în interes de autocunoaștere, învățarea și folosirea unui limbaj nou/ programare, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, cultură, filosofie, interes pentru abstract/ magie, metafizică, simboluri, cunoaștere, educație, ambiții mari, studii superioare – facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare, recalificare, disciplină, dreptate, etică, relațiile cu politica, cu legea, cu tribunalele, evoluție, vocație, înțelepciune, cumpătare, deschiderea unui site, activitate online, inspirație, libertate de expresie, creativitate, comunicare pe internet, afirmare în afara țării, aventurile cu persoane din străinătate, distracțiile cu structurile statului, idealurile noi despre viitor, transporturi sau comerț exterior, activități sportive.

Atenția voastră va fi îndreptată în 2019 pe: spirit, eul superior, călătorii, schimbarea domiciliului, câștiguri financiare în străinătate etc.

Între Noiembrie-Aprilie o să întâlniți persoane care să vă inspire pentru a vrea mai mult de la voi, o să intrați în relații la distanță care promit, o să începeți un demers pentru a pleca sau a vă reîntoarce în țară. Între Aprilie-August, pe retrogradarea lui Jupiter, o să acționați pe baza impulsului, plus că o să fiți motivați de mirajul obținerii unor câștiguri substanțiale.

După August 2019 o să treceți printr-o perioadă în care o să vă extindeți orizonturile cunoașterii prin aprofundare, o să conștientizați că ați făcut cele mai bune alegeri în viața voastră la începutul lui 2019.

2019 este anul ideal pentru continuarea studiilor: facultate, masterat, doctorat, burse sau cursuri de specializare. Examenele vă vor aduce succes, deci este momentul cel mai bun pentru depășirea marilor trepte educaționale: capacitate, bacalaureat, admitere, licență.

Puteți avea acum succes financiar pe domenii academice (studii înalte), spre domenii religioase, turism, limbi străine.
Deveniți mai disciplinați în privința gândirii, o să învățați să vă focusați pe ceea ce este important în viață: PROPRIA PERSOANĂ.

Se nasc noi idealuri care vă vor anima viața în următorii 12 ani. De aceea profitați de oportunitățile lui 2019, chiar dacă veți fi puși în Aprilie să luați totul de la 0 într-un alt oraș, țară, cadru.

O să beneficiați de o altă etapă a vieții, evoluția va fi rapidă, iar adevăratele beneficii ale riscului se vor resimți în 2020. Deveniți mai maturi, mai responsabili, mai înțelepți, nu mai judecați pe cei din jur, încercați ca prin exemplul personal să schimbați lumea.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

6194
5.00
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.