Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Secretul fericirii si al succesului. Tu stii cand sa renunti?

Secretul fericirii si al succesului. Tu stii cand sa renunti?

Uneori, pentru a putea face loc bunăstării în viața noastră, este nevoie să renunțăm la anumite lucruri importante pentru noi. Sunteți pregătiți să faceți acest lucru?

Trebuie să recunoaștem că este foarte incomod să renunțăm, pentru că asta ar însemna să ieșim din zona de confort. Trăim totuși într-o societate care se bazează pe a primi, a păstra și a spera la ceea ce nu avem și nu pe a renunța. Această activitate este blamată, fiind asociată cu lipsa curajului.

Nimic mai fals – a putea să renunți la ceea ce este nefolositor sau de prisos este dovadă de curaj și a ști când să o faci este mărturie a inteligenței. De ce e greu să renunțăm la ceea ce ne ține în loc?

Senzația de rău este nelipsită când renunțăm la ceva, oricât de mic sau nesemnificativ ar fi. Cel puțin asta se întâmplă în primă fază, pentru ca apoi senzația aceea de disconfort să fie înlocuită cu una de eliberare și liniște.

Fie că ne place sau nu să recunoaștem, viața ne determină deseori să renunțăm la ceva. Dacă suntem atenți, observăm asta în viața de zi cu zi – pentru a fece un lucru, trebuie să renunțăm la altul. Trebuie să alegem!

Conștientizând asta, momentul în care este nevoie să facem o schimbare majoră va fi mai simplu, pentru că ne vom da seama că ne-am „antrenat” zi de zi luând decizii.

Aduceți-vă aminte că fericirea este în interiorul nostru și ține de fiecare dintre noi dacă vrem să o vedem sau vrem să ne axăm atenția doar pe neajunsuri.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit