Masca cu amidon, înlocuitorul injecțiilor cu acid hialuronic

20.MAI.2020
Masca cu amidon, înlocuitorul injecțiilor cu acid hialuronic

Categorie: Femei. Frumusete Autor: Diana Eleonora Zodiacool Foto:pexels.com

Pentru a amâna cât mai mult momentul când tenul îşi va pierde prospețimea, ar fi indicat ca măsurile preventive să fie luate încă din tinereţe. O veste bună este că

avem la îndemână multe ingrediente naturale, capabile să prevină sau să reducă la minimum ridarea tenului și care să conserve pentru un timp mai îndelungat frumuseţea naturală a pielii.

Este și cazul amidonului, unul dintre cele mai ieftine și accesibile alimente existente pe piață. „Banalul’’ amidon ne oferă posibilitatea de a întineri pielea cu cheltuieli minime și cu rezultate maxime. Adăugat în compoziția măștilor naturale, preparate în casă, amidonul este un ingredient minune, cu efecte nebănuite asupra tenului.

Masca astringentă cu amidon poate înlocui cu succes injecțiile cu acid hialuronic, având rezultate remarcabile, atunci când este aplicată cu regularitate:

- strânge pielea şi o întărește, redându-i fermitatea;
- adună porii dilatați, întărește pielea şi dinamizează circulaţia sângelui.

Mască astrigentă cu amidon

Ingrediente necesare
- 2 linguri amidon de grâu, cartofi sau porumb
- apă călduță

Mod de preparare

Se ia un vas mic de porțelan în care se pune amidonul, după care se adaugă apă caldă, suficientă cât să se formeze o pastă omogenă. Ingredientele se amestecă bine, cu o lingură de lemn.

Mod de aplicare

Mai întâi, se unge faţa cu puţină cremă grasă sau ulei.

În continuare, se aplică pasta de amidon pe faţă şi gât, evitându-se zona ochilor. Se întinde bine și se lasă să acționeze vreme de 20 de minute, până când masca se întăreşte.

Pentru a fi îndepărtată, se aplică deasupra o compresă cu apă. După ce se înmoaie, se clăteşte fața din abundenţă cu apă caldă.

Masca cu amidon se aplică doar o dată pe săptămână, deoarece usucă pielea .

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.