DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Baie De Apă | Interpretare vise

Vis cu Baie De Apă? Semnificația viselor în care apare Baie De Apă, explicații care ajută la înțelegerea a ceea ce reprezintă visul “Baie De Apă”.

Citește mai jos explicațiile pentru visul “Baie De Apă”, vezi ce reprezintă dacă ai visat “Baie De Apă”:

Vis: Baie De Apă | Ce înseamnă “Baie De Apă” în vis?

Baie De Apă

limpede, liniștită – fericire; de apă tulbure – necazuri; dacă vezi pe altcineva în baie – gelozie;

nevoie de ordine în gânduri, simți nevoia să scapi de anumite emoții care nu își au rostul; (făcând baie) simți nevoia să faci o schimbare pe plan amoros; ai nevoie de odihnă psihică; (facând baie împreună cu cineva) zvonuri, bârfe, intrigi peplan sentimental; (apa în care faci baie este murdară) boli, stare proastă de sănătate, relație sentimentală toxică, sufocantă, fără viitor;

(apa este curată) te vindeci după o perioadă în care ai te-ai confruntat cu boala sau cu lipsurile; sănătate, viață lungă; modificări pe plan emoțional; schimbări de mentalitate, relaxare, odihnă; te eliberezi de gândurile negative, de probleme; (scăldare) reînnoirea interioară; (dacă îți este rău și faci baie în apă fiartă) neliniște cauzată de problemele cu care te confrunți sau de anumite nedreptăți;

(baie în fluviu) simți nevoia de afecțiune; (baie în mare) regenerare fizică, noroc; (baie în apă murdară) nevoia de a face ordine pe plan sentimental, treci printr-o perioadă de conflicte; (cadă de baie murdară pe care reușești să o cureți) un nou început; (cadă goală, fără apă) preferi influențe din exterior în locul luptei pentru control personal.

Te-ar putea interesa
Loading...
loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.