Transport gratuit peste 199 lei

Vrei să slăbești sănătos? Iată 4 combinații de alimente care ajută

Vrei să slăbești sănătos? Iată 4 combinații de alimente care ajută

Slăbește sănătos, echilibrat și ușor! Combinații de alimente care ajută să slăbești atât de mult cât îți dorești. Alimentația zilnică, mișcarea

prea puțină și stresul continuu ne fac să fim într-o continuă luptă cu kilogramele în plus. Trebuie să știm că există unele combinații de alimente care sunt un real ajutor în această bătălie, determinând arderea naturală și rapidă a caloriilor.

Avocado și ou este o astfel de combinație alimentară, deoarece ouăle sunt o sursă importantă de proteine și au puține calorii, iar avocado este bogat în grăsimi benefice pentru organism. Combinate, cele două alimente ne dau un plus de energie și ardem kilogramele.

Ghimbir, spanac și măr – o altă combinație reușită. Ghimbirul este ideal deoarece accelerează arderile metabolice, ajutând la slăbit și la evitarea problemelor digestive; spanacul conține fibre insolubile, pentru o digestie bună, și este sărac în carbohidrați, vitamina C, acid folic, vitamina K, fier, calciu și carotenoizi; iar merele au un aport de peste 85% apă. Încearcă această combinație și vei vedea efectele în câteva zile.

Adaugă o lingură de unt de arahide natural în tercii de ovăz, pentru micul dejun. Sunt o sursă importantă de energie și vitalitate, ca și de ardere a kilogramelor, datorită proteinelor vegetale, a fibrelor, a grăsimilor sănătoase, dar și a conținutului scăzut de carbohidrați.

Sparanghel și somon – ideale împreună. Ambele alimente sunt recunoscute pentru proprietățile benefice în orice dietă. Somonul oferă proteine și grăsimi bune pentru organism, iar sparanghelul fibre și proteine ce împiedică retenția de apă.

Viziteaza magazinul online