Vrei să slăbești sănătos? Iată 4 combinații de alimente care ajută

13.NOIEMBRIE.2018
Vrei să slăbești sănătos? Iată 4 combinații de alimente care ajută
Sănătate și Nutriție AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Slăbește sănătos, echilibrat și ușor! Combinații de alimente care ajută să slăbești atât de mult cât îți dorești. Alimentația zilnică, mișcarea

prea puțină și stresul continuu ne fac să fim într-o continuă luptă cu kilogramele în plus. Trebuie să știm că există unele combinații de alimente care sunt un real ajutor în această bătălie, determinând arderea naturală și rapidă a caloriilor.

Avocado și ou este o astfel de combinație alimentară, deoarece ouăle sunt o sursă importantă de proteine și au puține calorii, iar avocado este bogat în grăsimi benefice pentru organism. Combinate, cele două alimente ne dau un plus de energie și ardem kilogramele.

Loading...

Ghimbir, spanac și măr – o altă combinație reușită. Ghimbirul este ideal deoarece accelerează arderile metabolice, ajutând la slăbit și la evitarea problemelor digestive; spanacul conține fibre insolubile, pentru o digestie bună, și este sărac în carbohidrați, vitamina C, acid folic, vitamina K, fier, calciu și carotenoizi; iar merele au un aport de peste 85% apă. Încearcă această combinație și vei vedea efectele în câteva zile.

Adaugă o lingură de unt de arahide natural în tercii de ovăz, pentru micul dejun. Sunt o sursă importantă de energie și vitalitate, ca și de ardere a kilogramelor, datorită proteinelor vegetale, a fibrelor, a grăsimilor sănătoase, dar și a conținutului scăzut de carbohidrați.

Sparanghel și somon – ideale împreună. Ambele alimente sunt recunoscute pentru proprietățile benefice în orice dietă. Somonul oferă proteine și grăsimi bune pentru organism, iar sparanghelul fibre și proteine ce împiedică retenția de apă.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
635
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.